Kotona / At home

 

Pimeys hiipii nurkkiin. Minulla se näkyy aina sitrushedelmien lisääntyvässä kulutuksessa, vaikka vielä ei kyllä olla ihan sesongissa. Oma selviytymiskeinoni alati synkkeneviin päiviin on hamstrata kynttilöitä aimo kasa ja tuoksuttaa asunto sitruksella ja inkiväärillä. Ja pysyä poissa kahvipannun läheltä. Säästän sitruksien ja inkiväärien kuoret, murjon sitruksien kuoria hiukan, jotta öljyt pääsevät valloilleen ja kippaan kuoret kattilaan veden kera. Kiehauttelen ja poristelen seosta hiljalleen ja tarpeen vaatiessa siirrän jäähtyvän kattilan huoneesta toiseen.

*

Gloomy Autumn days, candles and a home-made room scents from citrus and ginger peelings.

 

 

Kommentit

Kaardemumma (Ei varmistettu) http://www.vuohenlinnanvaki.blogspot.fi

Oi onnea, ihana blogi! Hurjan syvät ja tunnelmalliset kuvat! Ja mun makuuhuoneenväri-aatokset menevät juuri samaa rataa kuin kertomasi värimietelmät :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Kiitos kaunis kommentistasi! Ja olen juuri miettimässä seinään kalpean kalpeaa sinivihreää väriä, innostuin sellaisen kalpean talvikurpitsan väristä.. Ihme paikoista tulevat välillä inspiraatiot.

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minullakin sitrushedelmien kulutus on parin viime viikon aikana lisääntynyt hurjasti. Kaipa kroppa yrittää korvata puuttuvan valon sisäisellä auringolla :) Syksy on jotenkin ihanaa aikaa käpertyä kotiin kynttilän valoon, vaikka nyt onkin pitänyt hieman liikaa kiirettä, etten harmikseni ole sitä juurikaan ehtinyt tehdä... Ehkä tässä talven aikana vielä ehtii ;) Onpa muuten ihanan tunnelmallinen kuva!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Toivottavasti ehdit tänä viikonloppuna käpertyä (sitrukset kainalossa) kynttilänvaloon ja rentoutua. :) Ja on ne sitrukset kyllä ihmeellisiä.. Ihan jo pelkkä appelsiinin tai sitruunan kuoriminen tuo minulle suunnattoman piristyksen päivään.

Kommentoi