Menossa / On the go

 

Viikonloppu, paljon suunnitelmia mutta energiavaje. Pannu kaffetta nenän alle siis ja menoksi.

*

Weekend's here again, I have lot's to do but very little energy so it's coffee coffee coffee for me.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos aivan mahtavasta blogista, yksi suosikeistani tällä hetkellä!! Jutun viimeinen kuva herätti mielenkiinnon, näyttää raikkaalta, mitä siinä mahtaa olla? :)

annemi

Onko tuo ihana annos kurkkusalaattia? :P

Hanna / Hymy hymystä (Ei varmistettu) http://www.hymyhymysta.blogspot.com

Energiavajetta ilmoilla täälläkin, tosin tähän ei taida enää kahvit auttaa.

Herkun näköistä kurkkusalaattia!

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Ihana tosiaan tuo viimeinen kuva. Alkoi ihan himottaa kurkkua nyt.

Mulle on kaikki energiat valuneet pihahommiin tänään. Nyt tekee mieli vaan vajota vällyjen alle lukemaan jotain hyvää kirjaa...

Mariela (Ei varmistettu) http://www.onehappymess.com

Your home is beautiful, lovely bag too!

xx

Suvi sur le vif

Vierailija ja annemi: juu kyseessä on sellaiset hiukan itämaiseen tapaan pikamarinoidut kurkut. Ensin hiukan suolaa ja paino päälle että vesisyys lähtee ja sitten nopsa marinadi riisiviinietikalla ja ripauksella sokeria. Mukaan sopisi kyllä myös raastettu tuore inkivääri. Ja paahdettuja seesaminsiemeniä + tilliä päälle :) Joskin tillin vaihtaisin nyt kyllä kevätsipuliin. Tai korianteriin.

Hanna: mä tässä istun just taas kahvikupin kanssa ja ei tunnu itsellänikään auttavan tuo kofeiini. Kiire + huono syöminen + levoton unirytmi = yksi väsynyt bloggaaja, eli monta asiaa korjattavana täällä ruudun takana!

Merja: minäkin vietin lauantain tehden äidin kanssa pihahommia, opettelin pensaiden ja puiden leikkelyä ja trimmailin puksipuuta, tosin se näytti kyllä paremmalta ennen meikäläisen saksimista. Mutta pihahommat tuntuu erityisen luksukselta tämän loputtoman talven jälkeen. Ja sit on kyllä kiva kun on sellainen raukean väsynyt ulkoilmasta.

Mariela: thank you very much:)

heidi. (Ei varmistettu) http://hajottamolla.blogspot.fi

jokohan mä rohkaistuisin kommentoimaan, sen verran pitkään täällä ihaillut kuviasi. Teillä on niin kaunista! Tuo sohvapöytänne jaloine muotoineen ihastuttaa aina vaan; onko se itse tehty vai mistä kotoisin?

Suvi sur le vif

heidi: hei jee ihan parasta että kommentoit! On aina huippua kuulla että ketä siellä ruudun toisella puolella luuraa. Ja tuo pöytä on saatu isovanhemmiltani, pöytäpinnan viilu oli kärsinyt sen verran että maalasimme kannen valkoiseksi ja jätimme nuo jalat ihan puunväriseksi. Noita pöytiä kyllä liikkuu kirpputoreilla ja huuto.netissä yms paikoissa, sen verran yleisiä taisivat olla aikanaan.

Valentina (Ei varmistettu) http://myidealhome.tumblr.com

Gorgeous! May I share the first picture on my tumblr blog? Linking your blog as the original source, obviously. Please, let me know. Thank you!

Kommentoi