Ovessa / On my door

Suvi sur le vif

 

Huomenna alkaa joulukuu. Kehtaako tässä vaiheessa tunnustaa että viime joulun seppele on roikkunut ovessa koko vuoden? Puolustelen tekoani sillä, että vihreä seppele sopii oveen kyllä melkein minä vuodenaikana tahansa, jos sitä ei kuorruta hileillä. Meinaan kierrättää; puhdistan kaverin pölystä ja olkoon se vielä ainakin tämän joulun ovessani.

 

*

It's December tomorrow.

 

 

Kommentit

Sini | my blue and white kitchen (Ei varmistettu) http://myblueandwhitekitchen.com

Onpas se säilynyt hyvänä. Ilman muuta tuollaisella komistuksella kannattaa koristaa ovea ympäri vuoden. Minä ainakin tekisin :) Yksinkertaisuus kunniaan. [täällä pähkäilen, pitäisikö käydä metsässä puolukanvarpuvarkaissa ja vääntää itsekin tuollainen]

Suvi sur le vif

Tuo kuva on itseasiassa viime vuodelta, mutta seppele on säilynyt yllättävän hyvin; ei varise ja vihreä väri on säilynyt kauniina. Tosin porraskäytävässä ei paista aurinko, joka ei ole päässyt haalistamaan ja haurastuttamaan. Mun velvollisuus on tässä kyllä varmaan heristää sormea varpuvarkaudelle, koska varvut eivät kuulu jokamiehenoikeuksiin. Eli jos löytyy tuttu metsänomistaja tai kaveri jolla on varpuja tontilla niin ei kun kysymään lupaa. :-)

Kommentoi