Palasia helmikuusta / Pieces of February

 

Nyt helmikuussa ajattelin ainakin..

Keitellä paljon soppaa. Kaapissa on odottamassa valkoviinin jämä ja kasa sipulia. Sipulikeittoa siis tänään. Mukaan sujahtaa vielä tähtianis mausteeksi, Glorian ruoka&viinistä luettu kikka.

Raahata itseni ihmisten ilmoille vähän useammin.

Kunnostaa meidän äidin kanssa nojatuoliprojektin, jonka aloitin jo kolme vuotta sitten heinäkuussa. Hiljaa hyvä tulee..

Ostaa terrakottaruukkuja siihen yrttitarhaani.

Tehdä jotain kivaa ystävänpäiväksi

*

Little planning for February.

 

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Sipulikeitto on niin hyvää. Parasta kun päälle laittaa leivän ja paaaljon juustoa! Itse ajattelin tehdä seuraavalla kerralla valkoviinin sijaan olueen - oluesta tulee hauska maku keittoon (ei liian voimakas, minä en ainakaan juo olutta sellaisenaan koskaan). Kannattaa joskus testata :)

Pretty Ginghamin Tanja (Ei varmistettu) http://prettygingham.blogspot.fi/

Hyvät suunnitelmat sulla. Mullakin sellasta meininkiä, että kun tää päiväkin alkaa taas pidentyä, niin joskohan sitä jaksaisi olla taas sosiaalisempi. Mua on oikein harmittanut, että ei oo ollu voimaa eikä intoa järkätä mitään syöminkikutsuja pitkään aikaan. Vaan nytpä sain aikaan - viikonlopuksi on herkkupöytään tulossa vieraita, ja jo ajatus yksin piristää.

Onnea terrakottaruukkujen metsästämiseen!

Helmikuun menovinkkinä suosittelen The Master -leffaa (sikäli kun leffateatterin pimeydessä, niin ihanaa kuin se onkin, voi laskea ihmisten ilmoilla olemiseksi, heh). Näin sen ennakkoon perjantaina hienona 70mm kopiona, ja tykkäsin ihan hullun paljon. Aion mennä katsomaan uudestaankin.

http://www.finnkino.fi/Event/299532/

saarah
visual diary

mulla on suunnitelmana saada valmiiksi tilkkutäkki, jota aloitin noin 3 vuotta sitten. saas nähdä :)

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Mm..keittoja. Tiedänkin mitä on ensi viikon ostoslistalla ;) Kiitos vinkistä.

Suvi sur le vif

Sini: pistän olutvinkin korvan taakse, kiitos! Sipulikeitto on siitä hankalaa ruokaa että se ei oikein maistu millekään jos ei ole hyvää liha/kanalientä. Nyt kaapista ei löytynyt sitä ja huijasin osterikastikkeella..

Tanja: kiitoksia ja kumarruksia leffavinkistä! Ja toivottelen teille makoisia ja hauskoja ruokahetkiä viikonloppuun! Täälläkään ei olla hetkeen järkätty mitään sen enempiä mikä on harmi kun yhdessä syöminen on niin hauskaa.

saarah: mä pidän täällä peukut pystyssä tilkkutakkiprojektille!

Peeta: tumma tyyli määrittyy aika lailla kämpän valoista, täällä kun on aika hämärää, paitsi ehkä loppukeväästä kun aurinko sattuu paistamaan just sopivasti. Ja on on helpompaa 'syleillä' valo-olosuhteita kuin taistella niitä vastaan Photoshopilla :-) Betoninen kulho on muutaman vuoden takainen ostos Ikeasta.

Uusi Aamu: olkaatten hyvät, toivottavasti maistuu!

Kommentoi