Porkkanoista ja muusta / Of carrots and such

 

Alkusyksy ja sadonkorjuu ovat parasta mitä juuri nyt keksin. Mutta kiireessä kaikki ihana meinaa mennä suorittamiseksi. Luumut ovat kypsiä, omenat odottavat reseptejä, punajuuret ovat ihanan pieniä, porkkanat suorastaan huutavat vihanneslaatikossa käyttöä.. Nyt pitäisi ottaa hetki itselle ja porkkanoille.

*

Now is the best season and I keep finding myself too busy to really enjoy it all. Too much to-do lists and too little the actual things like carrots, apples and beets, I say.

 

 

Kommentit

Coconut (Ei varmistettu)

Apua! Saakos tiedustella mitä ihmettä tuo lasista löytyvä ihanuus on? ;) Tuli nälkä heti kuvan nähtyäni.
Ja muuten kiitos, viime aikoina täällä on näkynyt tosi inspaavia kuvia.

Suvi sur le vif

Se on meidän äidin omenakaurapaistosta. Kuva on viime vuodelta ja kaihoan tuota yhä edelleen, voin pyytää hänen reseptinsä ja postata sen tänne. :)

ainoainoaino (Ei varmistettu)

Voi kuulostaa hullulta, mutta: Paahda vaaleaa leipää, laita päälle porkkanaa suikaileina/raasteena, vähän oliiviöljyä jos haluat, Maldon-suolahiutaleita ja hyvää cheddaria. Jostain syystä porkkana ja cheddar pelaa yhteen täydellisesti. Ei toki ratkaise ison porkkanasadon haasteita, mutta!

Suvi sur le vif

Hei kiitos tästä suosituksesta, kuulostaa niin jännältä että taidan testata heti kun pääsen käsiksi tuoreeseen porkkanaan! Eli toivottavasti mahdollisimman pian:)

Kommentoi