Pöydällä ja ikkunassa / On the table and in the window

Suvi sur le vif

 

Vedän napaani ekstravalkosipulilla ja kevätsipulilla ryyditettyä hummusta yrittäen pelotella nuhaa pois, juon lämmintä ja välttelen ajatusta siitä, että tuonne puhuriin on vielä tänään puskettava sekaan. Mutta sitä ennen kuuntelen Frank Sinatran joululauluja (suosikkejani!) ja syön sitä hummusta.

Tämä hummusversio A cup of Jo:n The best of -sarjasta maistuisi myös! Myös muut reseptit tässä sarjassa vaikuttavat aika houkuttelevilta!

 

I am having some hummus with extra garlic and spring onions to get rid of this irritating flu. Also drinking drink warm things and trying to avoid any thoughts of the raging snowstorm that I have to overcome today. But before that I am going to listen some christmas songs from Frank Sinatra (one of my favourites!) and eat that hummus.

This version of hummus from A Cup of Jo's The Best -series is also very tempting. As are all the recipes in that series.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Pidän blogistasi ja kuvistasi valtavasti,vähäeleisen tyylikästä kertakaikkiaan.Saanko udella mitä tuo kaakeli sivubannerissa on?Etsin just laattoja vessaremonttia varten ja nuo on kauneimmat mitä tähän mennessä olen nähnyt.

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Hummus on lempiruokiani. Tosin sipuli taas ei, joten ilman sitä sitten.

Muuten, tuonne Jo:n kotikaupunkiin lähden pian! En malttaisi odottaa!

Ai niin, ja mulla on arvonta, jos Hanko-kirja kiinnostaa..

Suvi sur le vif

Vierailija: laatat ovat valitettavasti valokuva Uzbekistanista joten ne taitavat olla vähän saavuttamattomissa. Mutta jos saan antaa oman vinkin niin jos minä valitsisin laattoja, kääntyisin Made a Manon puoleen

Merja: sipuli tosiaan jakaa ihmisiä:) Varsinkin raakana. Ja voi että mikä matka sua odottaa, toivon paljon hauskuutta ja innostusta! Ja kiitos vinkkauksesta arvontaan!

Kommentoi