Pöydällä / On the table

Suvi sur le vif

 

En taida ikinä kyllästyä siniseen seinääni.

Still adoring our blue wall.

 

Kommentit

Peeta RAW (Ei varmistettu) http://rawdesignblog.blogspot.fi/

No se on upea. Itsekin olen tänä syksynä alkanut tykkäämään ylppärilahjaksi saamistani tummansinisistä Iittalan syvistä lautasista. :) Valkoisen ja harmaan kanssa niin raikas yhdistelmä! Ja huomaan että överikallis tuoksukynttiläsi on saapunut :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Kyllä se kynttilä aika loven teki kukkaroon mutta on niiiiiin ehdottomasti sen arvoinen! Mietin yli vuoden päivät ennen kuin sain itselleni perusteltua kynttilän ostamiseen. Meillä on kanssa niitä tummansinisiä Iittalan soppalautasia. Kaunis, tumma väri!

Mrs. K.

En kyllästyisi minäkään, kaunista!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Sininen se on ihmeellinen väri. :)

suvi m
suvi m

Oi, niin kaunista! Mikä tuo sinisen sävy onkaan? Tosi ihana!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Heippa kaima:) Sinisen sävy on muistaakseni Tikkurilan Tyrsky, se on jännä väri; hämärässä varsin harmaa mutta kunnon valossa sinertää aika paljon. Ja näissä kuvissa varmaankin hiukan enemmän sinisempi kuin luonnossa, koska pitkät valotusajat lisäävät sinisyyttä.

Maija/Pihkala (Ei varmistettu) http://talopihkala.blogspot.fi/

Ihan mieletön sävy, näyttää ihanalta valkoista vasten! Jotenkin itseäkin on viime aikoina viehättänyt sinisen sävyt ihan erityisen paljon, varsinkin kaikki petrooliin ja musteensiniseen vivahtavat...

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Mulla oli pitkään kausi, jolloin en välittänyt sinisestä mutta nyt tässä muutaman vuoden takana se on tullut takaisin. Niin raikas aina vaan!

Pretty Ginghamin Tanja (Ei varmistettu) http://prettygingham.blogspot.fi

Enpä kyllästy minäkään, en seinällä enkä missään - tai no sinistä seinää ei oo, mutta sinun siniseinäkuvia on aina kiva katsella! Sininen on ollut mun lemppari lapsesta lähtien. Muistan vieläkin sellainen hyvän sinisen puuvärikynän, jonka väriä aina pikkuruisena ihastelin ja jota vähän säästelinkin. Se oli sellainen hyväpigmenttinen, josta tuli ihanan intensiivistä, vähän violettiin sävähtävää sinistä.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Mun lempiväri on ollut myös sininen melkein aina. tai no tuossa parinkympin iässä se katosi hetkeksi mutta tuli takaisin pari vuotta sitten ja vielä vahvempana ihastuksena. Meidän äidinkin lempiväri on sininen ja anopinkin lemppari se taitaa olla, mies on siis ympäröity sinisellä:) Ja ymmärrän niin hyvin kynäsäästelyn!

Kommentoi