Rome in Red

 

 

 

 

Roomasta tarttui kameraan vahvoja värejä, ajattelin aloittaa sekalaisella satsilla punaista.

Lapsena muuten inhosin kitkerää makua ja olen totutellut siihen pikkuhiljaa. Muutama vuosi sitten en juonut edes tavallista kahvia, nyt vahvat espressot ja makean katkerat, punaisena hehkuvat Camparit ja Aperolit maistuvat. 

Ensimmäisessä kuvaparissa näkyvä carciofi alla giudìa, eli uppopaistettu artisokka oli makeaa, rapsakkaa ja pähkinäistä. Söin artisokkaa roomalaiseen tapaan (carciofi alla romana) myös kolmionmuotoisen trapizzinon välissä.

Kävelimme ristiin rastiin ympäri kaupunkia: tullessamme eri suunnista takaisin silmät löysivät aina uusia rakennuksia ja yksityiskohtia. 

*

Rome in colors, I started with different shades of red. 

 

 

Kommentit

obat herbal fistula ani (Ei varmistettu) http://obatherbalfistulaanipalingampuh33.wordpress.com/
Coco
Coco Sweet Dreams

Omg, niin kauniita kuvia ja suuri ikävä Roomaan! <3

Suvi sur le vif

Kiitos! Mutta onneksi tekin pääsette pian lämpimään. :) 

ellub (Ei varmistettu)

Hei! Olisiko sinulla hyviä ravintolavinkkejä Roomaan? Itsekin sinne pian matkalla..

Suvi sur le vif

Löysin itse parhaat vinkit Mondon Rooma-oppaasta ja Katie Parlan pitämästä ruokablogista Parla food. Hänellä on myös app, jota käytimme ahkerasti, siitä saa katsottua myös offline paikat karttoineen ja hintahaitareineen. Appista enemmän tässä linkissä ja muita hänen Rooma-ruokajuttujaan tästä linkistä

Suosittelen näin päällimmäisenä esimerkiksi Li Rionia, josta saa puu-uunissa paistettua ohutpohjaista pizzaa. Margherita mozzarella di bufalalla oli ihan huippua. Ravintola on ihan Colosseumin lähellä hiukan piilossa, se on auki muistaakseni keskiviikosta eteenpäin 19.30-24. Jos tulette tosi myöhään paikalle, kannattaa harkita pöytävarausta, vielä heti puoli kahdeksan aikaan saimme tuurilla pöydän.

Hyvä ja mutkaton paikka on myös Nonna Betta, joka löytyy Rooman Ghetto-alueelta. Varsinkin viikonloppuisin paikalla on paljon paikallisia, viikolla enemmän turisteja. Carciofi alla giudiaa, eli uppopaistettua artisokkaa kannattaa testata! 

 

 

 

Jenna Y (Ei varmistettu) http://mattopiiska.blogspot.fi/

Onpa inspiroivia kuvia ja värejä. Kaunista!

Suvi sur le vif

Kiitoksia Jenna! :) 

obat herbal paru-paru basah (Ei varmistettu) http://obatherbalparu-parubasahmujarab33.blogspot.com/

Kommentoi