Rome in yellow

 

Keltainen Rooma. Tiet olivat pullollaan pudonneita, liiskaantuneita appelsiineja myräkän jälkeen. Torilta löytyi hurjan paksukuorisia, melkein punakuorisia veriappelsiineja, jotka maistuivat ja tuoksuivat huumaavalta. Tietysti, kun ne kerran tippuvat käteen suoraan puusta. Kanniskelin tuota kiskurihinnalla ostamaani mimosanoksaa intoa puhkuen pisin poikin Roomaa, onneksi siitä jäi metrokäsittelyn jälkeen hiukan pulloonkin. 

Joenpenkka ja joen toiselta puolelta löytyvä Trastevere olivat idyllisiä, ainakin näin suurimman turistikauden ulkopuolella. 

*

Rome in yellow.

 

 

Kommentit

Ocla

Miten kaunista, kukat niin keltaista ihanaa!

Suvi sur le vif

Sanos muuta, nuo mimosapuut ovat ihan tajuttomia! Varsinkin kun kaikki muu on vielä sellaista hillittyä vihreää ja ruskeaa luonnossa, ne oikein hyppäävät silmään. 

obat herbal paru-paru basah (Ei varmistettu) http://obatherbalparu-parubasahmujarab33.blogspot.com/

great pictures
i really liked
<a href="http://obatherbalparu-parubasahmujarab33.blogspot.com/" title="Obat Herbal Paru-Paru Basah" rel="nofollow">Obat Herbal Paru-Paru Basah</a>

heta margareta
Viinillä

Aivan ihania kuvia <3 Oon jo pitkään haaveillut automatkasta Roomasta Napoliin rannikkoa pitkin, eikä nää kuvat ainakaan yhtään helpota alati kasvavaa reissukuumetta.

Suvi sur le vif

Suosittelen Roomaa ja Italiaa muutenkin turistikauden ulkopuolella, nyt siellä oli siedettävää säiden ja turistimäärien puolesta. Kesää kohti mentäessä alkavat lämpötilat ja massat nousta. :) Ja Napoli kiinnostaa myös minua! 

saarah
visual diary

Ihana idea jakaa lomakuvat väreittäin. Tän idean aion varastaa :)

Suvi sur le vif

Meinasin aluksi jakaa nämä aiheittain; ruokaa, puutarhaa jne. Mutta otin niin vähän ruokaa ja niin paljon rakennuksia ja puita, että piti vähän improvisoida. :))

Liivia (Ei varmistettu) http://vialiivia.blogspot.com

Kaunis hotellihuoneasetelma!
Mutta miten ihmeessä ne saivat minoosasta kiskottua? Niitähän kasvaa siellä puskat notkollaan-kuten tuossa kuvassasikin näkyy. Mekin revimme maljakot täyteen niitä niityiltä, tosin olimme maalla -en tarkoita että Rooman puskista voisi repiä...Pariisissa myytiin viime vuonna isoja mimosakimppuja kolmella eurolla kaikkialla.

Suvi sur le vif

En tosiaan päässyt käsiksi niihn puihin, keskustassa ei kehdannut lähteä nyhtämään ja muutamat bussin ikkunasta nähdyt mimosat jäivät vain haaveeksi.. Ja pulitin oksasta varmasti turistihinnan, mutta ihana se oli silti, harmi kun Suomessa ei noita tule eteen. 

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Jokikuvassa aurinko hehkuu ihanasti! Kiitos kuvista, nämä antavat siipiä omalle pian alkavalle matkalle myös!

Suvi sur le vif

Ooo, odotan siis kovasti teidän matkakuvia! :) 

liisamaaria (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogistasi. Säännöllisesti tulen aina kurkkaamaan uusimmat kuvat. Harmi, ettei Suomesta löydy mimosaa. Italialainen poikaystäväni kertoi, että Italiassa naisille kuuluu ostaa mimoosakimppu naistenpäivänä. Liekö siinä osasyy kiskurihintaan?

Kommentoi