The Secret Life of Daydreams

 

Toivottelen leppoisat sunnuntait täältä räntäsäteen piiskaamasta Turusta. Olen tällä viikolla ahminut kasan romanttista brittipukudraamaa ja aion jatkaa sitä vielä tänään kun ilmatkin sen suovat. Mies taas lukee ja soittaa vuorotellen.

*

Wishing you a relaxed Sunday evening!

 

Kommentit

Tämä kysymys ei liity sunnuntaihisi mitenkään. Blogisi tuli mieleeni suunnitellessani vappuruokia. Olisiko sinulla jakaa ei niin perinteistä siman ohjetta, simaa pienellä tvistillä tai kokonaan siman korvaavaa juomaa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Oijoi miten hienot sävyt ekassa kuvassa. Tulee mieleen joku renessanssiajan maalaus.

Tuota edellistä postausta katsellessa hihittelin mielessäni sitä mitä puhuttiin miehistä ja niiden pitelemistä kulhoista..

Suvi sur le vif

BellaQ: olen itse miettinyt että pistäisin sitruunalimonadin tekeytymään; sitä voisi maustaa sitruunan lisäksi vaikka yrteillä. Ja googlettelin hiukan ideoita siman maustamiseen, netistä löytyy versiota ainakin inkiväärisimaan (nam!) erilaisilla yrteillä maustettuun (vaikka minttu) tai sitten keväämmällä voisi kokeilla raparperisimaa. Tai voihan sitä kokeilla nytkin jos pakkasesta löytyy raparperia ja joistain kaupoista varmaan tuontiraparperia. Palaan reseptein tähän asiaan :)

Vierailija: joo, satuin vielä kuvauksineni pahaan aikaan kun miehellä oli 'rentoutumishetki' päällä ja statistin osa kuvassa ei olisi kuulemma kiinnostanut:)

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu) http://www.villainkeri.com

Höh, siis vierailija olin tietysti minä :)

Suvi sur le vif

Niin mä arvailin :) :)

Kommentoi