Seinällinen kuvia / Wall full of pictures

 

Säilytän mielelläni lehdistä leikattuja kuvia, inspiroivia näyttelykortteja ja koulussa tehtyjä koevedoksia. Kuvassa voi olla se tietty tunnelma, väri, muoto tai tekstuuri, joka saa minut ottamaan kuvan talteen. Olen nyt parin viikon ajan kiinnitellyt niitä meidän seinään, koska ne aina jäävät sinne leikekirjan ja kansioiden väliin,  tai rypistyvät ja jäävät unohduksiin kaappien laatikoihin.

Varsinkin muuten toisten ihmisten inspiraatioseinät ovat minusta ihan käsittämättömän kiehtovia, samoin kuin leikekirjat ja muistivihot.

 

*

Collecting a tiny inspiration wall for myself.

 

 

 

Kommentit

SaraRose (Ei varmistettu) http://saranverstas.blogspot.com

Kiva seinä! Itsellenikin jäävät inspiraatiokuvat sinne tänne lojumaan. Ja niitä on paljon, joten niistä saisi hienon seinän.

Suvi sur le vif

Kiitos! Lähdin tuota seinää itse rakentamaan, koska en jaksa paklailla seinää peittäviä reikiä ja teipillä on helppo pistää kuvia päälle. Ja myös vaihdella niitä, se reikä seinässä tuntuu aina niin lopulliselta, jollei ole ahkera paklaaja.

Tasaraita

Todella kaunis seinä! Itsekin ihailen aina toisten inspiraatioseiniä. Töihin olen tehnyt inspiraatioseinän mutten tiedä miksi en ole saanut aikaiseksi toteuttaa samaa kotona.

Suvi sur le vif

Tuokin inspiraatioseinä on itseasiassa tietokoneeni vieressä eli tavallaan työpaikalla, lepuutan aina siinä silmiäni ja katselen värejä.

Anna-Mari (Ei varmistettu) http://thinknstyle.blogspot.fi/

Mulla on myös sama innostus inspiraatioseinän tekemisestä! :) Oma on vielä kesken, mutta nyt taidankin tämän postauksen luettuani jatkaa sen kanssa askartelua. Jes, sun kauniista seinästäsi tuli hyvä kannustin.

Suvi sur le vif

Jee, kiva jos toimin innostajana. :) Ei kun asettelemaan kuvia!

Kommentoi