Sinisiä unelmia / Blue dreams

 

Järkkäilimme vähän paikkoja ja sänky siirtyi pitkästä aikaa toiseen huoneeseen. Sinne se joutui tosin hiukan pakosta, koska naapurimme mekastavat toisella puolella asuntoa ja on helpompi nukkua kun ei tarvitse välittää mölystä. Kerrostalon huonoja puolia. Tämän asunnon hyviä puolia on tosin se, että huonejako on niin epämääräinen, että huonekaluja voi pyörittää huoletta ympäriinsä.

Olen muuten innostunut näistä kalkkimaaleista, jotka bongasin kaimani Suvin blogista. Erityisesti San Saccaria ja Antique bleu pistävät huokaamaan. Ja sitten fiilistelin näitä ihania kaakeleita. Taas siis pyöritään sinisissä tunnelmissa.

*

We did some furniture movin'. But I really like the bed there, so light, calm and simple. A good place to sleep. Also like these lime paints in their cold shades and these ceramic tiles. Just blue, blue, blue for me.

 

 

Kommentit

Hanna W.
Pöytälaatikko

Tämä kuvasi sai minut huokailemaan entistä enemmän noiden Saanan ja Ollin tyynyliinojen perään, hurjan kaunista! :)

Suvi sur le vif

Ovat kyllä! Tykkään eritoten hamppukankaan tekstuurista ja nuo kuviot ovat modernilla tavalla hyvin kansallisormanttiset :)

Sanni - SEES by Sanni (Ei varmistettu) http://seesbysanni.blogspot.fi/

Suvi noilla joutsenilla menee veri päähän!!!! :) Mut ei haittaa menoo! Näyttää täydelliseltä. Saanko muuttaa teille kun Joonan karvanen naama alkaa tympimään?

Suvi sur le vif

Aaargh!Tyynyt miten sattuu ja mekko väärinpäin päällä työtapaamisessa, tämmöstä se on tässä huushollissa .. Tänne vaan tyynyjen sekaan! :D Toivottavasti siellä Helsingissä elo on ihanaa, mää tuun kyl käymään sit ja kaupustellaan kaikki kaupat läpi.

Mariela (Ei varmistettu) http://www.onehappymess.com

Look perfect, so relaxing and love all the natural light!

x

Suvi sur le vif

I'm trying to savour all the summer's bright light. It's starting to fade little by little here in Finland.

suvi m
suvi m

Niin kaunista! :) Ihailen aina sinun kuviasi. Minulta kysyttiin jonkin aikaa sitten onko minulla jotain blogiesikuvaa, niin mainitsin sinut ja valokuvasi. :)

Suvi sur le vif

Kiitos Suvi ihan älyttömän kauniista ja rohkaisevasta kommentistasi! Tuntuu ihan hurjan kivalta ajatella, että olisin jollekin esikuva. Taidan muistella tätä kommenttia aina, kun tulee niitä päiviä, jolloin mikään ei tunnu kameran kanssa onnistuvan.

Sarah (Ei varmistettu) http://www.cocolapine.wordpress.com

Love the combination of the Saana Ja Olli pillows and the collection of posters !
Have a nice day,
Sarah

Suvi sur le vif

Thank you Sarah! I'm looking at that wall as I'm writing this comment and I feel like I'd want some kind of change. Maybe less pictures but bigger - with dark photographs.

Kommentoi