Sunnuntai / Sunday

 

Meillä katetaan pöytää kunnolla todella harvoin. Varsinkaan aamupalalla, koska mies lähtee niin paljon aikaisemmin töihin kuin minä. Olenkin luisunut pahoihin tapoihin ja juon kahvin sähköposteja katsoessani ja syön (mahdollisen) aamupalani keittiössä seisten. Nyt mies on kuitenkin lomalla ja päätin ilahduttaa meitä molempia näkemällä aavistuksen enemmän vaivaa.

Aamupalakattausvinkkinä suosittelen ottamaan ison lautasen ja kattamaan sille iloisen sekalaisen aamupalalajitelman. Meillä oli hiukan karsittu versio tästä, mutta silti maistui. Vihanneksista, hedelmänpaloista, kananmunista, leikkeleistä, granolasta/myslistä, juustosta ja leivästä saa jo komealta näyttävän, aavistuksen berliiniläistä brunssia muistuttavan kattauksen. Hillopurkin loput sujahtavat myös mukaan. Tuoremehut, kahvit ja teetä kylkeen, sekä musiikkia taustalle. 

*

Morning bliss from this week.

 

 

 

 

 

Kommentit

Liivia (Ei varmistettu) http://vialiivia.blogspot.com

Kaunista ja hyvää, kuten aina täällä käydessä.
Meillä ei taideta syödä aamiaista yhdessä kun jouluna, niin eri aikoihin herätään lomillakin. Minä yleensä ennen kuutta ja mies kymmenen aikaan. Sitä paitsi olemme kumpikin aamuisin omaa aamurauhaa kaipaavia, että samaan aikaankin jos joskus osummekin hakeuduimme täysin eri huoneisiin.
Mutta sinun aamupalasi maistuisi. Mulla on aina samaa, aina.

Suvi sur le vif

Muistan aina sinun mozzarella-tomaatti-basilikaleipäsi :) Ja ymmärrän hyvin tuon aamurauhan, ei täälläkään päässä aina haluta osua yhteiseen pöytään, varsinkaan arjen aamuissa.

Kommentoi