Takki täynnä unelmia / Woolly full of dreams

 

Lilyssä on meneillään tällä viikolla asukuvaviikko ja tämä on pikkuruinen kontribuutioni siihen suuntaan. Tosin asu vain pilkahtaa kuvassa, saatte siis samalla kuvan nassusta blogin takana.

Kuvassa näkyvä villatakki on kirpparilöytö. Se on minulle aivan liian suuri ja väärän mallinen. Mutta, edullinen, täyttä villaa ja tumman, tumman vihreä. Ostin tämän itse asiassa siksi, että se edustaa minulle pientä unelmaa. Näen itseni tulevaisuudessa, syksyisessä, sumuisessa aamuilmassa, tonkimassa omassa puutarhassani, tämä hurjan lämmin ja paksu villatakki päälläni. Tiedättehän, sellainen aavistuksen tai hiukan enemmänkin romanttinen kuvitelma,  maalais-englantilais-irlantilais-kirpeä-syysilma-punaiset-posket-kauhtunut-villatakki-multaiset-sormet.

Puutarhaa Englannin maaseudulla minulla ei ole ja jos tulee niin Suomesta se varmaan löytyy mutta pehmoisiin unelmiin (ja villatakkiin) on kiva kietoa itsensä. Varsinkin nenä tukossa, syysflunssassa.

*

Me in my too big but perfectly warm woolly.

 

Kommentit

Mrs. K.

Todella kaunis kuva!

Helmi K
sivulauseita

ihana.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oletpa kaunis! Kuin Kate Winslet :)

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Kaunis kuva ja erittäin kaunis bloggari. Vau! Olipa kiva saada myös kasvot blogille.

Cosy home

Aivan mielettömän upea ja tunnelmallinen kuva! En edes tajua miten olet saanut tuon taustan noin mustaksi ja silti upean valon kasvoille. Oot niin taituri!

Saija http://www.divaaniblogit.fi/cosyhome/

Neppisleppis (Ei varmistettu)

Hieno maalauksellinen kuva ja tunnelmaltaan koskettava. Jos minusta otettaisiin potretti joskus haluaisin sen olevan saman tyylinen kuin omasi :).

k- s . (Ei varmistettu)

Sä kuvaat kyllä mielettömiä kuvia, oli aiheena sitten nauris, kukka tai kasvot. Suomen kauneimmat.

x

Vierailija (Ei varmistettu) http://omenapuunkatriina.blogspot.fi

Aivan täydellinen kuva! Vastaa mielikuvaa, joka on tullut muista kuvista. Upea tummasävyinen maailma on sinua.

Suvi sur le vif

Kiitos jokaiselle yhdessä ja erikseen ihan mahdottoman kannustavista ja kauniista kommenteista. Tämän lauseen jatkoksi ainakin tusina sydäntä!

toytulip (Ei varmistettu) http://www.toytulip.com

This is such a perfect picture! :D

Taru / Sort of Pink (Ei varmistettu) http://sortofpink.blogspot.fi/

Aivan älyttömän kaunis kuva ja ihana pieni unelma. Meillä oli kotona tänään tuollainen usvainen aamu - puuttui vaan se villatakki, pihassa oleminen ja mullat sormista. Puutarhahengailun tilalla tylsä pyrähdys bussipysäkille jotta pääsee töihin ;)

Wow (Ei varmistettu)

Miten kaunis kuva! Ihanaa hollantilaiset taiteilijat 1600-luvulta -henkeä. Upea muotokuva. Kiitos tästä!

minttuli (Ei varmistettu)

Onpa tosi kaunis kuva ja tosi kaunis blogin pitäjä! Olen ihaillut kuviasi jo jonkin aikaa, mutten ole kommentoinut aiemmin. Ruoka- ja sisustuskuvasi ovat huippuja! Olen jopa alkanut haaveilla kotiini yhtä sinistä seinää, vielä en ole tohtinut. Mukavaa viikonloppua!

tiinama (Ei varmistettu)

Kaunis ja sielukas kuva, aivan kuten blogisikin.

Kiitos, että kirjoitat ja kuvaat elämän nautintoja ilman ostoskeskeisyyttä tai ylipäätään mitään pitäis-pitäis-juttuja (yksi äitini mainioista savolaistermeistä :-)

Kaunista viikonloppua!

Ravenwaves (Ei varmistettu)

Aivan mielettömän upea kuva! Ihan kuin maalaus.

Chez Jasu (Ei varmistettu) http://chezjasu.blogspot.fi/

Kaunis kuva!

Jaan samoja fiiliksiä. Villapaita ja öljykangastakki ovat omat varusteeni taistelussa syksyn uhkaavaa masentuneisuutta kohtaan.

Pumpkin Lady (Ei varmistettu) http://allotmentupdates.blogspot.com

Olen blogiasi lukenut jonkin aikaa kirjoituksistasi nauttien ja upeita kuviasi ihaillen, mutta nyt vasta rohkenen kommentoimaan. Täällä päässä ymmärretään tällaista villatakkiunelmaa hyvinkin: Lounais- Englannissa oleskellaan, puutarha löytyy siirtolapuutarhan muodossa, mutta vielä uupuu maaseudulta pieni mökki.. ja oikeanlainen villatakki :)

Suvi sur le vif

Voi että, ihanaa kun kommentoit, tulin todella iloiseksi! :) Ja täytyy sanoa että satosi blogissa näyttää aika hitsin hyvältä!

Kommentoi