Tästä vuodesta / Of this year

Suvi sur le vif


 

 

Tämä vuosi oli ensimmäinen, jonka työskentelin oman toiminimen kautta. Pääsin tekemään hurjan kiinnostavia ja samalla myös haastavia projekteja, tapasin monta aivan mahtavaa ihmistä ja sinnittelin tiukasti leivän reunassa kiinni. Ensimmäinen asia seuraavalle vuodelle olisikin päivittää pahasti jäljessä laahaava portfolio ja kehittyä eteenpäin. Toivon kovasti, että seuraava vuosi on yhtä antoisa työn puolesta.

Ohessa pari henkilökohtaista lempparikuvaani kuvauksista. 1. kuva on turkulaisen BEdesignin tuotekuvauksista, 2. kuva on Trendin kuvauksista Sandra Hagelstamin kanssa, 3. ja 5. kuva ovat kahdesta (mahtavista!) eri häistä, 4. kuva on Saanan ja Ollin Koko Iäksi-mattokuvauksista ja 6. Trendin ruokapalstan ihan ensimmäinen kuva.

*

This was my first year working for myself, and it was full of exciting and challenging projects and really awesome people. I learned a huge amount through mistakes and also things gone right. Though I think the mistakes are always the ones that seem to teach you the most, at least in my own case. 

 

 

Kommentit

mariell hjartesmil (Ei varmistettu) http://hjartesmil.com

i absolutely love your photos! do you mind me asking what kind of equipment you use?

Suvi sur le vif

Thank you Mariell! I use Canon 5D mark II and III and usually a basic 50 mm 1.4 lense. And I nowadays edit with Vsco if it suits the purpose of the pictures. 

Peeta / RAW Design blog (Ei varmistettu) http://rawdesignblog.blogspot.fi/

Mahtavia työjuttuja olet päässyt tekemään, sun kuvat on kyllä todella kauniita. Onnea ja menestystä myös tulevaan vuoteen! Itsekin toiminimellä tänä vuonna olen aloitellut ja on tämä kyllä aikamoista.. Haastavaa mutta niin kovin mielenkiintoista.

Suvi sur le vif

Kiitos Peeta! Ja hei onnea ja mahtavia työjuttuja toivottelen myös sulle tähän tulevaan vuoteen, paljon jaksamista arjen puurtamiseen! Kyllä tämä tosiaan on varsin haastavaa mutta myös palkitsevaa, koska kaikki on kiinni omasta duunista. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Where are those pillow cases from?

Suvi sur le vif

You can find and purchase the pillow cases from this link. We have them at home and I adore them: the pattern is timeless and the fabric can take a lot of wear and tear. 

Kommentoi