TIistaina / On Tuesday

 

Pitkän kahvikauden jälkeen olen alkanut taas juoda teetä. Tuoreella mintulla ja sitruunankuorella terästettynä. Chaita. Ihan vaan vihreää teetä. Vaikka aamun ensimmäinen kuppi kallistuu kyllä vielä kahviin.

Päässä pyörii teen lisäksi syysretket. Ehdin piknikille tänä kesänä vain kerran ja mieli vaeltelee jo syksyisissä piknik-ruokajutuissa. Reseptejä täältä tuuppaa siis pian. Meinaan sisällyttää mukaan ainakin omenat, punajuuret ja lämpimän juotavan. Ja tiedän, kesää tuntuu yhä riittävän mutta en vaan malta olla puhisematta lempivuodenajastani (alku)syksystä. Ei vielä harmaata, kylmää ja tihkusateista vaan lämmintä, ruskaa ja kirpeää ilmaa. Siis ainakin minun kuvitelmissani.

*

Drinking tea and planning Autumn picnics. Fall recipes, here I come!

 

 

 

Kommentit

annam_
anna k.

Näyttää ja kuulostaa ihanalta! Syksy taitaa olla miunkin lempivuodenaika (tosin löydän kaikista vuodenajoista jotain mieluista) (:

Suvi sur le vif

Täällä Suomessa asuvana täytyy tosiaan löytää positiivista kaikista vuodenajoista. :) Ja onhan se ihan mahtavaa, että kaudet vaihtuu ja luonto muuntuu. Pitkä pimeys on oikeastaan ainut kompastuskivi minulle itselleni.

Jaana / Villa Beata (Ei varmistettu) http://villabeata.net

Etenkin alkusyksy on ihanaa aikaa! Öiden viileys tuntuu tänäkin vuonna tervetulleelta, vaikka en lämmöstä ole moksiskaan.

Omenareseptejä odotellessa...

Suvi sur le vif

Alkusyksy on ihan parasta aikaa! Villatakit ja syvät värit ja ruska ja sadonkorjuu ja kaikki. Ihan sydän pakahtuu kun mietin:) Ja omenareseptejä pukkaa pian!

Kommentoi