Yöpöydällä / At bedside

 

Yöpöydällä hengaa hiukan sekalainen sakki. Ruusunnuppu kurottelee lasissa, kynttilät taas hoitavat lampun puutteessa iltavalon. Äidin talvihoidossa oleva saniainen voi paremmin, miltä näyttää. Ujutin kehyksiin kuvan Woody Allenin Interiors-leffan viimeisestä kohtauksesta, koska en saanut kuvaa mielestäni. Pehmeät vihreät sopivat aamun ja illan tunnelmiin.

*

Mixed bunch on my bedside table.

 

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Hieno sekalainen sakki, ja hieno, erikoinen leffa, vaikka viime aikoina olenkin (taas) kamppaillut suhteessani Woodyyn, ja samalla tuijottanut kehystettyä kuvaa Annie Hallista työpöydälläni.

Suvi sur le vif

Viittaatko ohjaajan tuotantoon vai tuohon kovasti tällä hetkellä vellovaan skandaalihommaan? :)

Helmi K
sivulauseita

No sekä että. Tuotannon epätasaisuus ihmetyttää aina silloin tällöin, ja tuo skandaali on joka suunnalta katsottuna niin inhottava kuka-sanoi-kuka-teki-kenelle-ja-mitä-ja-miksi etten oikein tiedä mitä ajatella, tai tahtoisi ajatella ollenkaan. Mikä totuus sitten onkin.

Ja sitten on aina Annie Hall. Ei sille mitään voi.

Suvi sur le vif

Erikoinen persoona ja erikoinen tuotanto, niin hyvässä kuin pahassakin. :) Olen katsonut nyt tällä viikolla Woody-maratoneja melkein aamuun asti, jotenkin yö tuntuu siltä oikealta ajalta katsoa näitä. Tunnelman takia siis.

Kommentoi