Yuletide

Suvi sur le vif

 

Jos fenkolivouhotukseni ei meinaa napata ja joulujuttuja pitäisi saada, pahimpaan kolotukseen voit saman tien katsella jouluarkistoja läpi tämän linkin alta. Mielellään vaikka Bing Crosbyn joulurenkutuksia kuunnellen, ja varoen katsomasta sateiseen pihaan.

Meinaan vielä ennen joulua ehtiä graavata lohenkappaleen, poimin sitä varten mökiltä katajanmarjojakin odottamaan. Ja no, teemme ystäväni kanssa thaimakuja jouluna, joten pomelosalaattia on myös tulossa. Myös jouluiset ruusukaalit ja kaikki granaattiomenoihin liittyvä kiinnostaa.

*

You can find my past Christmas recipes and all things related through this link.

 

 

 

Kommentit

maakku (Ei varmistettu)

Moikka, onkohan linkissä häikkää vai mun puhelimessa - linkki ei vie mihinkään? Kiinnostuin noista kovasti!:)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Ainakin minulla linkki toimii, eli sen pitäisi viedä suoraan tagin arkistoon. Joulu-arkiston löytää myös, kun tsiigaa tuota blogin sivupalkkia, sieltä löytyy Joulu/Christmas, josta kaikki löytyvät.

maakku (Ei varmistettu)

Okei kiitos tiedosta, mulla onkin ollut ongelmia puhelimen kanssa joten tutkin noita koneella sitten.

Tein muuten sen kuningatarpaistoksen ja olipa tosi hyvää. Galettea olen miettinyt joulun ajaksi - mutta viikunoilla. Tein sen viimeksi päärynöistä.

Mielenkiinnolla odotan tuota thai-reseptiäsi. Teemme yleensä välipäivinä jotain kevyempää jouluruokien vastapainoksi. Tänä jouluna ainakin perus kesäkääryleet. Fenkolikin löysi taas postauksesi innoittamana tiensä ostoslistalle, on suurta herkkua meilläkin.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Ihanaa, että olet kokeillut reseptejä - vielä ihanampaa jos lopputulokset ovat miellyttäneet! Pomelosalaattia on tosiaan tulossa, hain juuri kaupasta uuden yksilön salaattia varten. Ja tein tosiaan edellisestä pomelosta marmeladia, joka oli ihan hurjan hyvää: ihan aavistuksen kitkerää, ja ihanan sitruksista.

Farfalle (Ei varmistettu)

Chocochili.net blogissa ihana ohje, paahdettuja ruusukaaleja & granaattiomenaa...

Kommentoi