Ladataan...
Suvi sur le vif

 

Olen säästellyt kansioon kiinnostavia sisustusjuttuja talteen. Huomasin tosin sitä selaillessani, että kansiotakin täytyy näköjään vähän päivittää. Mutta kuvassa näkyvät leikkeet inspiroivat yhä. Varsinkin tuo upea maalaistalo Huittisissa. Olen jo kovasti päättänyt mielessäni, että olohuoneeseen tulee haaleaksi käsitelty lautalattia (sormet ristissä, että se on vielä kulahtaneen parketin alla tallella) ja savunsiniset seinät.

Vanhat ja perinteiset menetelmät kiinnostavat, haluaisin kokeilla seinään munatemperaa ja lattioihin perinteistä suopakuurausta. Myös tämä sininen sävy Kalklitir-maaleista olisi todella kaunis. Seinien värit ja lattian käsittelyt ovat tietysti pelkkiä pintaremontteja, tämän talven jälkeen tietää hiukan paremmin, kuinka paljon talo ns. falskaa. Eli mihin asti täytyy purkaa ja kuinka paljon eristää.

*

Clippings from my interior scrapbook. I've kept some beautiful stories and these are the ones that inspire me the most right now. 

 

 

Ladataan...
Suvi sur le vif


 

 

Tämä vuosi oli ensimmäinen, jonka työskentelin oman toiminimen kautta. Pääsin tekemään hurjan kiinnostavia ja samalla myös haastavia projekteja, tapasin monta aivan mahtavaa ihmistä ja sinnittelin tiukasti leivän reunassa kiinni. Ensimmäinen asia seuraavalle vuodelle olisikin päivittää pahasti jäljessä laahaava portfolio ja kehittyä eteenpäin. Toivon kovasti, että seuraava vuosi on yhtä antoisa työn puolesta.

Ohessa pari henkilökohtaista lempparikuvaani kuvauksista. 1. kuva on turkulaisen BEdesignin tuotekuvauksista, 2. kuva on Trendin kuvauksista Sandra Hagelstamin kanssa, 3. ja 5. kuva ovat kahdesta (mahtavista!) eri häistä, 4. kuva on Saanan ja Ollin Koko Iäksi-mattokuvauksista ja 6. Trendin ruokapalstan ihan ensimmäinen kuva.

*

This was my first year working for myself, and it was full of exciting and challenging projects and really awesome people. I learned a huge amount through mistakes and also things gone right. Though I think the mistakes are always the ones that seem to teach you the most, at least in my own case. 

 

 

Pages