Ladataan...
Suvi sur le vif

Tuntuu, että olen päässyt jonkinlaisesta sisustuskuopasta, ja jaksan taas innostua kotijutuista ihan eri tavalla.

Seinälle tuikattavat kynttilälliset lampetit ovat olleet tovin hakevan silmäni alla kirpputoreilla. Olen innostunut niin antiikkisista, kuin vähän modernimmistakin lampeteista. Antiikkisemmat menisivät mukavasti modernien huonekalujen maustajana, uudemmat taas piristäisivät vaihtoehtoisesti taas hiukan vanhempia huonekaluja. 

Keräsin kollaasiin suosikkejani. Bukowskin nettihuutokaupasta löytää aina kaikkea kiinnostavaa, kollaasin kustavilaiset peililampetit ja Pierre Forsellin Skultunalle suunnittelemat, pitkänmalliset lampetit ovat molemmat kauniita. Skultunan versioita saa myös uutena Artillerietin valikoimista (vasemmalla, ylhäällä.)

Myös Maison Martin Margielan hopeinen peililampetti, Astier de Villatten posliininen samanmoinen ja Malin Appelgrenin simppeli, messinkinen lampetti ovat superkauniita. Nämä kolme viimeistä löytyvät myös Artillerietilta.

*

I'm getting into candle wall holders and sconces. Most of these beauties are from Artilleriet.

 

 

Ladataan...
Suvi sur le vif

 

Vaikka olenkin lauantain uskollinen fani, joskus rauhalliset sunnuntait pääsevät yllättämään. Varsinkin, kun klementiinivarastot ovat täydennetty, kynttilät sytytetty ja uusi kahvipussi korkattu. Auringon pilkahduskin tietysti avittaa hyvää fiilistä.

Rauhallista, laiskasti siniseen hetkeen lipuvaa sunnuntaita! 

*

Peaceful, perfect and coffee fueled Sunday.

 

 

 

 

Pages