Ladataan...

 

Täällä tönössä keittiön vieressä on pikkuruinen huone, joka toimii työhuoneena (ja vielä myös varastona, vaatekaappina ja pukeutumishuoneenakin väliaikaisesti). Seinissä on silmiä särkevää tapettia, ja olen alkanut täyttää näköalaani erilaisilla kuvilla. Ne ruokkivat mielikuvitusta paremmin kuin tummunut ja repeillyt kukkatapetti. Homma on vielä vähän kesken, joten yhdistelmä on vähän erikoinen. 

*

I've started to do a inspiration collage to my workplace, mainly to cover that wallpaper temporarily. 

 

 

Ladataan...

 

Äiti oli lukenut orkidea-postaustani tarkkana kuin porkkana. Eilen vanhemmilla käydessäni pöydällä törötti tuo valkoinen kaveri odottamassa ihan vaan minua. Nyt hän hengaa makuuhuoneessa Arabian kirpparikulhon vieressä. Kulho saa jotain yrttiä sisäänsä kesällä, se on vähän liian kulunut sapuskalle. Sinivalkoinen posliini on muuten kulhojen ohella yksi pahimmista pakkomielteistäni. 

*

My mother read my orchid post and when I visited my parents, that white beauty was waiting for me. 

 

 

Ladataan...

 

Kuvasin pari viikkoa sitten Cocoa ja takkia. Varsin aikaansaavana daamina hän sai hankittua meille kuvauspaikaksi Turun Marina Palacen. Näpsin muutaman kuvan puhelimella kuvausten välissä. Hotellihuoneiden sängyssä on jotain maagista: heti alkaa nukuttaa kun pääsee metrin päähän lakanoista. Ja Lostin in Translationin soundtrack soida päässä. 

*

A couple of shots from when Coco and I photographed this (very pretty) coat. She even got us a suite for the shoot from Turku's Marina-hotel.

 

 

Pages