Ladataan...

 

Heinäkuussa aion uida niin paljon kuin pystyn. Olen kehno heräämään aikaisin, mutta kuuman kesäpäivän paras aloitus on pulahtaa mereen. Meiltä hurauttaa lähimmälle rannalle muutamassa minuutissa pyörälle, se olkoot heinäkuun ainut suunnitelmallinen toimi vapaa-ajalle. 

Kuvat (ja se ihana meri) Palermon lähialueelta, Capo Gallon luonnonpuistosta. 

*

July means only one thing for me: swimming in the sea. Pictures are taken near Palermo, from the Capo Gallo nature reserve park.

 

 

 

 

Ladataan...

 

Kuvasin keväällä supertyylikästä Sara Syvähuokoa kesäkuun Trendin Tyylimuusa-palstaan, josta nämä yksityiskohdat ovat. Helleaallon myötä kaikki kesäjutut ovat nyt ensimmäisenä mielessä, niin myös nämä kuvista löytyvät nuden sävyt ja kullanväriset korut.

Mietin helteitä fiilistellessäni myös erilaisia kesäjuotavia, vesimelonit ja hedelmät etunenässä. 

*

Summer-y details and nude color palettes from June's Trendi magazine.

 

 

 

 

Ladataan...

 

Olen aina silloin tällöin listannut asioita, joita haluaisin omaan kesääni mahduttaa. Nyt näillä listoilla on näköjään ihan nimikin, eli summer bucket list. Tänä kesänä en kuitenkaan ajatellut listailla, koska aika tuntuu niin rajalliselta.

Sen sijaan meinaan vaan ajautua kaikkiin mukaviin puuhiin. Päähänpistot, kuten kokkaukset valoisassa kesäyössä ovat parhaita, kun niitä ei suunnittele. Tällä tavalla ei tule vahingossakaan suoritettua. Siinä on muuten verbi, jota ei saisi missään nimessä yhdistää kesään. 

 

*

Cooking at midnight is the best  I mean why not, you have all the peace and quiet and the light. 

 

 

Pages