Ladataan...

 

Juuri nyt en keksi haikeampaa asiaa, kuin elokuun viimeinen. Vaikka lämmintä ilmaa riittäisikin, sisäinen kello vaatii sesongin vaihtumista.

Kuvat ovat kesän reissulta, tänä vuonna tuntuu erikoisen vaikealta päästää irti kesästä.

*

Trying my best to be welcoming for September, but it's going to be tough. 

 

 

 

Ladataan...

 

En tilaa lehtiä kotiin, mutta sorrun usein irtonumeroihin. Poimin usein italialaisen Elle Decorin tai kuvassa näkyvän naapurimaan Residence-lehden, joka on kiilannut suosikkilehtieni ykköseksi. Sen kodit ovat sopivasti trendeissä kiinni, mutta silti ajattomia. Ja kuvat ovat ihan Mielettömiä. 

*

Swedish Residence is my new magazine crush. I can't get it here where I live, so everytime I visit a proper bookstore I go crazy with magazines.

 

 

Ladataan...

 

Meidän piti hakea tänään vain pari juttua kylpyhuoneeseen Ikeasta, mutta on se kavala paikka - tavarat tarttuvat käteen, eivätkä päästä millään irti.

Sorruin kevyesti, eli tuohon Ilse Crawfordin Sinnerlig-malliston kannuun, jonka perustelin itselleni sillä, että olin juuri rikottanut edellisen kannuni. Siinä on todella kaunis, elävä lasitus. Toinen ostos oli käsinpunottu kori, jossa oli mukavan epätasainen muoto.

Pyysin äidiltä kimpun tuohon kannuun, koska meillä ei kuki tällä hetkellä mikään. Tai no ruusut kukkivat, mutta en henno revellä niitä maljakkoon, koska ne kestävät luonnossa niin pitkään. Eli siinä olisi mietintää puutarhatouhuihin: miten saada kukkapenkit kukkimaan keväästä syksyyn. Toinen on se, miten saada etanat ja jyrsijät irti tomaateista.

*

I went to get something other from Ikea and fell for that green jug from the Sinnerlig collection.

 

 

 

Pages