Maailman paras kaakao

Moro!

Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Täydellinen suklaanautinto! Tämä maailman paras kaakao maistuu niin talvisen ulkoilupäivän jälkeen kuin pimeinä syysiltoina. Kokeile tarjoilla myös viikonloppubrunssilla – takuuvarma sydämien lämmittäjä!

VALMISTUSAINEET

½ l täysmaitoa
2 rkl Van Houten kaakaojauhetta
sokeria maun mukaan
80 g tummaa suklaata (70-80%)
(mausteita maun mukaan (chili, kaneli, piparminttu…))

VALMISTUSOHJE

  1. Raasta tumma suklaa.
  2. Lämmitä maito ja kaada se suklaaraasteen päälle.
  3. Kaada maito takaisin kattilaan ja lisää kaakaojauhe ja sokeri.
  4. Kuumenna kaakao kiehuvaksi, tarkasta maku.

Vaihtelua kaakaoon saa lisäämällä siihen chiliä, kanelia, appelsiininkuorta, piparminttua… Piparminttukarkkikepistä saa kauniin koristeen lisäksi myös makua kaakaoon.

FOLLOW ME

IG @SUVIJJOHANNA

Ainekset

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *