Blogin esittely

Sydän huokaa

En olisi ikinä uskonut, että tästä postauksesta tulee julkaisukelpoinen. En nimittäin ole aloittanut koskaan bloggaamista esittelytekstistä. Miksi? Koska en kertakaikkiaan vaan ole osannut. Minulla ei ole harmainta tai minkään muunkaan väristä aavistusta mitä esittelyyn kuuluisi kirjoittaa. Tänään keksin vastauksen kysymykseen miksi. En osaa kirjoittaa esittelyä, koska en itsekään tiedä kuka olen. 

Tekstin tuottaminen itsestäni oli minulle ennen haastavaa. Nyt olen ajautunut elämässä pisteeseen, joka saa minut kyseenalaistamaan kaiken. Olen nuoresta iästä huolimatta suurien elämäntapahtumien ja -muutosten myötä tullut kriisiin ja ajatuksia alkaa virtata päähäni. Kadotin palan itsestäni aina jokaisen elämänmuutoksen polulle ja nyt lähden kokoamaan itseäni pirstaleista. Menneisyyteni on täynnä haamuja, jotka haluaisin jo päästää kummittelemasta tuonpuoleiseen. Minun täytyt saada purkaa ajatukset sanoiksi ja selvittää miksi oikeasti olen edes olemassa. 

On aika alkaa hoitamaan omaa sielua, tutkia omia tarpeita ja löytää kadonnut intohimoni, eheytyä ja parantua, opetella tuntemaan itseni paremmin ja uskaltaa tulla omaksi itsekseni. Ajatusten läpikäyminen on pelottavaa, ahdistavaa ja rankkaa, mutta palkitsevaa. Haluan voida vuoden päästä sanoa tietäväni edes hitusen paremmin mikä minun tarkoitukseni on.
 
Käsittelen tässä blogissa paljon erilaisia aiheita mm. masennus ja mielenterveys, erityisherkkyys, kehoviha ja kehopositiivisuus, työ ja työttömyys, ero ja ihmissuhteet, narsismi ja henkinenväkivalta, vanhemmuus ja etävanhemmuus sekä henkinen kasvu. Osa teksteistä on sellaisia, joista puhumisesta ennen vaiettiin, mutta nykyään monet ovat uskaltaneet rikkoa nämä tabut ja monelle ne ovat arkipäivää. Koen silti, ettei aiheista puhuta siltikään vielä tarpeeksi, joten näiden aiheiden kanssa painiville pitäisi antaa enemmän ääntä kuuluviin.
 
Vuoden päästä tämä esittelyteksti tulee olemaan hyvin erilainen. Täytyy yrittää luottaa, että ajan kuluessa osaan ajatella tulevaisuudesta toiveekkaammin. Tervetuloa seuraamaan matkaani. Toivottavasti joku pystyy saamaan teksteistä vertaistukea tarinastani ja kokemuksistani. 
 
kuva pixbaysta ja kuvankaappaus oma

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.