Kesähaaste 2018

Sydän huokaa

 

Pohdiskelin blogin aiheiden rajaamista. Haluaisin postata myös kevyistä aiheista esim kauneudenhoidosta, mutta monet voi kokea, että tälle pitäisi perustaa oma bloginsa. Näen asian kuitenkin liian monimutkaisena, jos blogeja pitäisi ylläpitää useampaa. Minulle on helpompi, että kaikki postaukset ovat yhdessä blogissa. Lukija voi sitten itse skipata postauksen mikäli kokee, että eivät kuulu kohderyhmään. Välillä sydän huokaa suuresta painosta, välillä keveydestä. Miksipä ne kummatkin eivät mahtuisi samaan blogiin.

 

Laitetaan tähän väliin vähän kevyempää postausta kesähaasteen merkeissä.

 

1. Lippis vai lierihattu?

Lierihattu. Minulle ei sovi lippis ollenkaan. Lierihatussa tunnen oloni kotoisammaksi.

 

2. Pehmis vai jäätelöpallo?

Pehmis. Saatan litrajäätelöä ostaessakin mössätä jäätelön pehmikseksi.

 

3. Herneet vai mansikat?

Mansikat. Olen herneille lievästi allerginen, mutta ovat ne silti hyviä. Mansikoita voi syödä ilman kutinan tunnetta kurkunpäässä.

 

4. Palju vai järvivesi?

Järvi. Olen vaan kerran ollut paljussa ja siitäkin seurasi vain silmätulehdus ja ihottumaa.

 

5. Grilliherkut vai kesäkeitto?

Grilliherkkuset. Maissia, uusia perunoita, parsaa, makkaraa, pihviä, ananasta, tomaattia ja kylkeen joku kylmä juoma. Ai että, ai ettien että.

 

6. Mökki vai teltta?

Mökki. Telttailusta kuten paljusta on vähän huonoja kokemuksia. Mukavuuden haluisena kuitenkin pysyn mielummin kaupungissa hyttysten ulottumattomissa.

 

7. Varjo vai auringonpaiste?

Sekä, että. Aurinkoa on muutenkin niin vähän vuo0dessa, että siitä mielellään nauttii sen vähän aikaa kun pystyy. Tulee aika syylllinen olo jos tulee maattua kotona eikä kykene ulos vaikka olisi kaunis ilma.

8. Kesäsade vai kesätuuli?

Tuuli. Tuntuuhan se hyvältä helteellä kun tuuli vähän puhaltaa ja viilentää oloa.

 

9.Lavatanssit vai festarit?

Festarit. Keikoilla käyminen ja tapahtumat on ihana irtiotto arjesta.

 

10. Roadtrip vai riippukeinu?

Riippumatto. En ole kovin kiinnostunut reissaamisesta. On muutama paikka minne olisi kiva matkustaa, mutta sinne haluan mennä lentämällä, en autolla.

 

11. Hiirenkorvat vai syreenin tuoksu?

Hajusteyliherkkänä ja allergisena sanon, että pois nuo minusta. Siitepöly, heinät ym kasvillisuus aiheuttaa oireita, jota ei toivoisi kenelekään. Onneksi olen löytänyt hyvän lääkityksen, että näiden allergioiden kanssa pystyy elämään.

 

12. Mato-onki vai golfmailat?

Mato- onki. Ennen en välittänyt onkimisesta ja kalastamisesta. Koin sen pitkäveteiseksi ja tylsäksi. Nyt tekisin mitä vaan, että pääsisi yksin rauhassa soutelemaan ja ongelle. Sitä voi sanoa rentoutumiseksi. Niin se mieli muuttuu.

 

Mukavaa kesää kaikille ja ihanaa lomaa niille keillä se vielä on edessä.

Kommentoi