Tinderin yliluonnolliset taruolennot

Sydän huokaa

Yksi hyvä syy miksi ei kannata mennä tinderiin on se, että sieltä saa massiivisen kolmenkympin kriisin!
 
Missä on kaikki tavalliset ihmiset? Näen joka paikassa vaan yliluonnollisia olentoja. Tindermiehet on taruolentojen kärkijoukkoa. He ovat akateemisia ylikoulutettuja supermenestyjiä, purhehtivat jahdeilla ja käyvät juhlissa shampanjalasit käsissä ja syövät vaan kauniisti katettuja gurmeeruokia. He ovat äärimmäisen komeita, seksikkäitä ja pumppaavat rautaa niin että rasvaprosenttia ei ole. Sen lisäksi, että ihmiset käy töissä niillä tuntuu olevan vähintään viisi kallista harrastusta arki-illoille esim seinäkiipeily, ryhmäliikunta, golf, carting ja purjelautailu. Heillä on laaja kaveripiiri, joita heillä on aikaa tavata päivittäin upeiden harrastusten tai hienoissa ravintoloissa lounaan parissa. He matkustelevat vähintään kahdesti vuodessa ja syövätkin vielä terveellisesti sekä ehtivät hoitaa lapset ja elukatkin samaan syssyyn. He käyvät kerran kuussa parturissa ja kuluttavat, mutta heillä on myös kummilapsia Afrikassa. Sen lisäksin he ovat julkaisseet kirjan tai voittaneet palkintoja tai muuta vastaavaa. Omaa varallisuutta on talon, veneen, mökin ja auton muodossa. He myös laulavat kuin enkelit ja soittavat vähintään kolmea eri soitinta ja nyt en puhu nokkaluilusta, kapuloista ja triangelista. Todennäköisesti paskantavat sateenkaariakin. 
 
Tinderissä nämä taruolennot etsivät täydellistä seuraa, kunnianhimoista ja suunnitelmallista ihmistä joka tietää mitä haluaa ja on jo saanut kaiken syntymästä asti, positiivista ja tasapainoista, jolla ei ole menneisyyttä häiritsemässä elämää, sekä kilttiä joka hyväksyy rajojen polkemisen hymyillen ilman minkään sortin nalkutusta. Taruolentoa taruolennoille. 
Missä ovat ne tavalliset ihmiset, jotka väsyvät pelkästä työstä ja opiskelusta, kaatuu töistä tullessa suoraan sänkyyn harrastamatta yhtään mitään, syö eineksiä ja perus kotiruokaa sekä matkustelevat vain unissaan? Missä he ovat!? Missä on kaikki tunneälykkäät miehet jotka kestävät keskeneräisyyttä ja ymmärtävät, että ihminen ei ole koskaan valmis paketti. Minä olen se tavallinen tallukka ja tunnen usein, etten kuulu joukkoon. En ole saavuttanut elämässäni mitään. En yhtikäs mitään. Tämä yhteiskunta luo kamalat suoritus paineet ja häpeän itestään. Väkisinkin tulee alemmuuskompleksi.
 
En kylene saati halua olla se ihminen, joka rankan päivän lisäksi repii vuorokauteen ylimääräisiä tunteja selkänahastaan. Esittäen nauttivansa suorittaen käy vielä tanssitunnilla, siitä suoraan kauppaan ja kokkaamaan ruokaa ja sitten sauna lämpeämään ja viinilasi juustojen kera odottaa idyyllisessä hiljaisuudessa siivotussa kodissa, kun ihmeperheen lapset ovat menneet kiltisti nukkumaan lapsenvahdin saattelemana. Minun elämä ei ole yhtä suurta seikkailua vaan tavallista tylsää arkea ihan ilman hienoja gaalailtoja tai viikonloppureissuja Budabestiin. En jaksa edes käydä sukulaisilla kylässä. Hyvä jos kavereita ehtii nähdä silloin tällöin. Miksi pitää kokoajan suorittaa ja kilpailla kenellä on juhlavin arki? 
 
Minun arkeni on rehellistä ja tylsää paskaa ja tykkään siitä, ainakin osittain. Mitä minun harrastuksiini tulee, harrastan niinkin hehkeitä asioita kun pyykkäämistä, kissan vessan siivousta, imurointia, nukkumista, opiskelua, ikkunoiden pesemisen harkitsemista, lapsen kanssa lautapeleissä häviämistä, sängyn petaamista, salaa herkkujen syömistä ja lohtuwishshoppailua ja netflixchilliä. Tähän vapaa-aikani jotakuinkin menee. Ehkä kerran kuussa saatan repäistä ja oikeasti ehtiä tehdä mitä haluan ja mistä olen kiinnostunut. Todella houkuttelevaa seuraa vai kuinka? 
 
Anyway tinder on täynnä valehtelevia pintaliitäjiä, jotka suorittavat elämäänsä ja odottavat tätä myös mahdollisilta tulevilta puolisoiltaan. Olen lähinnä kauhuissani, miten voi olla mahdollista, ettei tavallisia ihmisiä ole eksynyt hakemaan seuraa. 

Kommentoi