Valmistautukaa seuraavaan pandemiaan

Ne ovat taas pitäneet harjoituksen seuraavaa maailmanlaajuista pandemiaa koskien. Jo lokakuussa 2022 pidetyssä ”Catastrophic contagion” -varautumisharjoituksessa esiteltiin fiktiivinen skenaario, jossa covidia tappavampi ja erityisesti lapsia ja nuoria tartuttava enterovirus lähtee leviämään maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

Event 201 oli lokakuussa 2019 järjestetty pandemiaharjoitus jossa esiteltiin skenaario jossa uusi lepakoista sikoihin ja sioista ihmisiin tarttuva koronavirus aiheuttaa maailmanlaajuisen pandemian. Event 201:n tulkitseminen todellisen covid-pandemian ennakkosimulaatioksi on leimattu salaliittoteoriaksi: ”se oli puhdasta sattumaa”. No ok, hyväksytään tämä. Ehkä se oli sattumaa. Mutta totean nyt että jos tässä muutaman vuoden sisällä lähtee SEERS-enterovirus-epidemia käyntiin, en ole enää ihan varma että suostuisinko pitämään sitä puhtaana sattumana.

Bill Gatesin kerrotaan varoitelleen että seuraava suuri epidemia saattaa olla ”man-made and more brutal than previous” eli ihmistekoinen ja edellistä eli covidia vaarallisempi. Hänhän sen tietää. Hän tietää myös kuinka seuraava pandemia voidaan estää, on nimittäin kirjoittanut siitä kirjan. (Ehkä pitäisi tutustua siihen.)

”No mutta Rumblessahan vain äärioikeistolaiset ja salaliittoteoreetikot jakavat omaa propagandaansa, ei noita tarvitse ottaa vakavasti.” Joo. Kyllähän minäkin yritän maailmankuvaani suojella ja pitää kiinni siitä oletuksesta että poliittiseen ja taloudelliseen eliittiin kuuluvat ihmiset olisivat hyväntahtoisia. Vähän meinaa olla kuitenkin koetuksella usko tuohon.

Siitähän salaliittoteoreetikkoja soimataan että kun ne täysin harhaisesti kuvittelevat että tapahtumien taustalla on jokin taho joka niitä suunnittelee ja niinsanotusti vetelee naruista. Oikeastihan kaikki on vain sattumanvaraista sekamelskaa. Mieluummin minäkin uskoisin niin. Vieläkin välillä yritän uskoa koska on niin vaikea ymmärtää motiiveja. Jos covid-pandemia oli plandemia (kuten vahvasti epäilen), motiivi menee pakostakin pahantahtoisen puolelle ellei nyt sitten ajattele että kuolleisuuden nousu on liikakansoituksen takia vain hyvä asia jolloin voidaan päästä ajattelussa siihen että motiivi olisi ollut suuremman hyvän edistäminen, joskin kansalaisilta tietämättä ja niiden kustannuksella.

Erään näkijän mukaan ihmiskunnan oli tarkoitus oppia koronapandemiasta jonkinlainen oppiläksy ihmisten erotteluun liittyen eikä se tullut vielä opituksi. Luulen että on sellainen vaara että seuraavassa pandemiassa ihmisiä painostetaan ja kiristetään vielä tiukemmin kuin nyt kävi ja mitä riippuvaisempi on systeemistä, sitä ahtaammalle voi joutua. Sensuuria ainakin suunnittelevat kiristävänsä, tietysti hyvän tarkoituksen eli disinformaation torjumisen nimissä.

puheenaiheet ajattelin-tanaan uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)