Sadepäivän piristys

Tahroja paperilla

 

Otin aamulla käteeni matta mustan eyelinerin ja vedin oikein paksut viivat luomilleni, jonka jälkeen tasoitin ihoni pintaa ja korostin parhaimpia puolia kasvoistani.

Äänen totesin "on se kumma kuinka meikki piristää".

Tuli aivan erilainen olo kun sain maskini valmiiksi, elävä, pirteä jopa hieman trendikäs. Ihan kuin eri ihminen olisi katsonut peilistä takaisin. Heitin tukkani ponnarille samalla miettien, jospa sitä lähtisi ihmisten ilmoille. Laittaisi jotain kivaa päälle ja lähtisi luomaan kontakteja ulkomaailmaan. 

Samalla tulin ajatelleeksi asiaa, kuinka helppo sitä on piiloutua tuon maskin taakse, piiloutua ilkeiltä kommenteilta, loukkaavilta katseilta ja perinteisesti epäonniselta maanantailta. 

Miten tuo ohuen ohut kerros voi suojata niin haavoittuvaista ihmismieltä. 

Kuinka tuolla pienellä oman ihon naamioinnilla saa piristyksen arkeen ja pienen kohennuksen itsetunnolle. Teki mieli lähteä samantien tekemään jotain, tapaamaan ystäviä, shoppailemaan, syömään ulos ja näyttäytymään maailmalle. "Tässä minä olen". 

Pohjana käytin Lumenen Blus meikkivoidetta (longwear 0.5), valoksi valitsin Mac:in pro longwear concealer (nw15). Varjovärinä käytin Nyxin 3 steps väripalettia.

Silmien paksun Eyelinerin laitoin Mayblline new york matte ink lainerilla, silmät viimeistelin Loreal:in false lash xfiber ripsivärillä. Kulmia kohensin Maybelline new york brown micro pencil, kulmakynällä.

Hyvillä välineillä onnistuu aina.

Meikin kiinnitän aina Mac:in prep and prime fix+ , meikin kiinnittäjällä.

Yritän aina maskia tehdessä huolehtia pohjan pysyvyydestä ja viimeistellä meikin "sään kestävillä" viimeistely tuotteilla, jotta meikki on yhtä hyvännäköinen illalla kotiin tullessa kun aamulla sieltä lähtiessä.

Silmälasien sangat saattavat viedä osan meikistäni päivän aikana, jolle ei valitettavasti voi mitään ja väsymys saattaa alkaa paistamaan läpi mutta ainakaan meikit eivät ole poskilla.

Asioilla käydessäni päätin repästä ja herkutella illalliseksi sushia.

Lohilautanen+crispy, Hanko sushi.

 

Näin on hyvä päättää sateinen maanantai ja valmistautua viikon ensimmäiseen työpäivään motivoituneena ja flunssan jäljiltä uudistuneena.

 

Mukavaa viikon alkua! :D

-Johkya-

 

Ps. Minut löydän instasta @Johkya

Ja snäpissä Jossuwho 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.