Tyttö, joka elää huomiolla

Tyttö palasi takaisin opiskelemaan ja mielessä oli jatkuvasti edellisen viikonlopun tapahtumat. Tytöstä tuntui todella hyvältä pojalta saatu huomio edellisenä viikonloppuna. Tytöllä oli ajatus, että hänen on saatava lisää tuota hyvältä tuntuvaa huomiota. Tyttö hakeutui usein huomion keskipisteeksi ja mielessä pyöri, että hänen on päästävä eroon neitsyydestään. Tytöstä tuntui, että se oli päällimäinen ajatus. Tuntui, ettei hän kelpaisi pojille muuten.

Tyttö oli iskenyt silmänsä luokkansa poikaan. Poikaa ei kiinnostanut seurustelu. Pojalla oli maine, että hän käy kaikki luokkansa naispuoliset läpi. Tytölle tämä sopi erinomaisesti ja ehkä juuri hän voisi tehdä poikaan lähtemättömän vaikutuksen. Tyttö vietti vapaa-aikaansa pojan seurassa ja hakeutui pojan kanssa fyysiseen läheisyyteen. Huomio tuntui todella hyvältä. Tytöstä tuntui, ettei muulla ollut väliä, kuin saada huomiointia. Tyttö ei ymmärtänyt vielä silloin, että kyseisellä ajatusmaailmalla hän tulee vain satutetuksi ja nöyryytetyksi. Kukaan teinityttö ei osaa ajatella asiaa tunteiden vallassa.

Eräänä iltana tyttö ajautui pojan kanssa asuntolassa samaan huoneeseen. Tyttö oli päättänyt, että tänään hän pääsee eroon neitsyydestään. Tyttö ajatteli, että hänestä tulee pojalle erityinen. Poika ei laittanut tytölle vastaan. Tyttö menetti tuona iltana neitsyytensä. Se sattui paljon eikä se ollut lainkaan sellaista, kuin tyttö oli ajatellut. Pojan ollessa valmis, hän poistui tupakoimaan ja nukkumaan omaan huoneeseensa. Siinä hetkessä se ei tuntunut tytöstä pahalta. Tyttö vain naureskeli  lakanoita vaihtaessaan ja tytön kämppäkaverin herätessä. Kämppäkaverilla ei ollut hajuakaan mitä vieresessä sängyssä oli juuri äsken tapahtunut.

Seuraavan viikon aikana tyttö ajatteli, että poika ottaisi häntä eri tavalla huomioon muihin tyttöihin nähden. Tyttö oli väärässä. Poika kyllä antoi tytölle huomiota, mutta kuittaili tytölle tämän osaamattomuudesta ja tämän kropan yksityiskohdista. Tyttö ei kuitenkaan voinut näyttää haavoittuneisuuttaan muille luokkalaisille. Tytön kaula oli täynnä fritsuja ja tyttö nautti ja samalla inhosi , kun muut luokkalaiset kyselivät, että kuka ne oli tehnyt. Luokkalaiset yhdistivät tytön nopeasti luokan poikaan. Alussa tyttö ajatteli asian olevan vain hauska, mutta lopulta tyttö tajusi, että hän oli ainoastaan uusi valloitus pojalle. Niin kuin kaikki edelliset.

Aika kului ja tytön opiskelija-arkeen liittyi alkoholinkäyttö. Alkoholia nautittuaan tyttö haki huomiota luokan pojilta sai kuulla siitä koulupäivinä. Tyttö eli saamallaan huomiolla, vaikka huomio ei ollut aina positiivista. Mutta huomiota kuitenkin.

Tyttö lähti jälleen käymään yhtenä viikonloppuna ystävänsä luona pienemmällä paikkakunnalla. Sen saman ystävän luona, jossa hän oli aiemminkin ollut. Viikonlopun vietto alkoi hauskanpidolla. Iltaa oli viettämässä tytön kaksi ystävää ja muutama heidän kaverinsa. Hauskanpidon edetessä tytön ystävä ehdotti, että he kutsuisivat illanviettoon mukaan yhden hänen miespuolisen kaverinsa. Tytöllä ei ollut aavistustakaan, että  tuo miespuolinen ystävä tulisi muuttamaan tytön koko elämän. Tuo miespuolinen ystävä antaisi tytölle kaikki tunteet korkeimmalta taivaista syvimpään helvetin koloon.

 

Seuraavaan tarinaan;

<3 mirCcu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *