Ujo suomalainen ekstrovertti

Ihmiseen tutustuessa kerrotaan usein ikä, ammatti ja työpaikka. Ajatellaan, että et saisi kertoa itsestäsi ollenkaan näitä asioita, kun esittelet itsesi uudelle ihmiselle. Ei ole helppoa. Päätän kokeilla asiaa nyt.

Olen ujo suomalainen ekstrovertti, jolla on aivoihin sisäänrakennettu tarve saada sanotuksi omat ajatukset. Rakastan kesustella ihmisten kanssa elämän kokemuksista ja niiden herättämistä ajatuksista ja koetuista tunteista. Jokainen elämänkokemus herättää meissä tunteet, joita emme pysty aina sanoittamaan. Pyrin omien tarinoideni kautta kirjoittamalla sanoittamaan mitä tunteita kokemukset minussa herättävät ja ennen kaikkea miksi juuri nämä tunteet  ovat pinnalla.

Minulla on halu ja tarve auttaa muita ihmisiä. Koen olevani luotettava ja osaan sanoa erilaisia näkökulmia elämän tilanteisiin. Elämässä koetut asiat eivät ole mielestäni koskaan mustavalkoisia. Pyrin aina ajattelemaan asiat mahdollisimman monelta kantilta, jotta ymmärtäisin miksi joku tilanne on mennyt niin kuin on mennyt. Useasti näitä tilanteita tulee eteen, kun puhutaan ihmissuhteisiin liittyvistä asioista.

Olen parisuhdeihminen. En ole elämässäni ollut sinkkuna kuin muutamia kuukausia seurustelusuhteet aloitettuani. En ole koskaan etsimällä etsinyt parisuhdetta, mutta kohdallani olen löytänyt rinnalleni ihmisiä, joiden kanssa olen halunnut elämääni jakaa. Koen olevani hyvä parisuhteissa. Minulla on takana useiden vuosien suhde ja muutama lyhyempi parisuhde. Koen, että jokaisesta ihmissuhteesta oppii tai pitäisi oppia asioita suhteen päätyttyä. Myös parisuhteen aikana ihmiset kasvavat ja omien kokemuksieni mukaan se on yksi asia, joka tuo haasteensa parisuhteen kestävyyteen.

Rakastan kirjoittamista. Kirjoittamisen kautta saan tuotua omia ajatuksia esille, joita en välttämättä osaisi sanoa ääneen. Olen jo lapsesta pitäen kirjoittanut tarinoita. Aikuisiällä haluan kirjoittaa tarinoita ihmisten kokemuksista ja näitä tarinoita haluan tuoda blogissani näkyväksi kenenkään henkilöllisyyttä paljastamatta.

 

<3: mirCCu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *