Ladataan...
Tassuja ja töppösiä

Yhteistyössä Netflix

Tiesittekö, että Netflixistä löytyy oma "New Year´s Eve countdown" lapsille? Tai itseasiassa useampikin. Vuodenvaihteen voi vastaanottaa Halinallejen, Kuningas Julienin, Mr. Peabody ja Shermanin tai Project Mc2:n tähtien seurassa.

Käytä jos:

- Lapsesi tietää, että uutenavuotena on tapana laskea viimeiset kymmenen sekuntia vuoden vaihtumiseen, ja haluaa epätoivoisesti osallistua tähän juhlallisuuteen - muttet halua antaa hänen valvoa puoleenyöhön asti. Sopii vain lapsille, jotka eivät vielä osaa kelloa. Ja äideille, jotka valehtelevat sujuvasti lapsilleen.

- Lapsesi haluaa tietää, miten uuttavuotta juhlitaan ja osallistua siihen, mutta on jo alistunut kohtaloonsa eikä tule mukaan aikuisten varsinaiseen juhlaan.

- Haluat itse laskea viimeiset sekuntit vuoden vaihtumiseen, muttet millään jaksa valvoa puolille öin. Jos esimerkiksi seuraavana päivänä odottaa ankeaakin ankeampi työvuoro. Tai jos olet äiti.

- Haluat viettää vuoden vaihtumisen useassa paikassa yhtä aikaa. Esimerkiksi toisaalta oman rakkaan kanssa kotona (se vuodenvaihtumispusu!) mutta toisaalta kavereiden kanssa kaupungilla (jeee bileet!). Molempi parempi?

Löydät nämä muutaman minuutin pituiset klipit Netflixin viimeksi lisätyistä, tai kirjoittamalla hakukenttään uuden vuoden lähtölaskenta. Meillä taidetaan katsoa kun Halinallet suuntaavat vastaanottamaan uutta vuotta, mutta jos ihan itse saisin valita, laskisin lähtölaskennat Kuningas Julienin siivittämänä. Aika svengaavaa, jotten sanoisi. 

Hyvää uutta vuotta 2016!

Ladataan...
Tassuja ja töppösiä

Maanantaina kampesin itseni ja lapset kaupungille postittamaan joulukortit sekä samalla jouluostoksille. Tarkoitus oli käväistä jo päivällä ennen ruuhkia, mutta joku oli jättänyt joulukorttikuorten kirjoittamisen jälleen viimetippaan...

Reissu kesti yhteensä neljä tuntia, ja olin liikkeellä kolmistaan lasten kanssa.

Olin odottanut jotain sellaista, kuten Emmi kirjoitti. Varsinkin kun matkaan kuului myös poikkeaminen postissa yhtenä postin ruuhkaisimmista päivistä.

Mutta ei. Meillä oli kaikilla kivaa ja reissu sujui hyvin. Muutama huomio:

- Iso merkitys on varmasti sillä, että minulla oli mukana puolivuotias ja melkein neljävuotias - esimerkiksi 1- ja 2-vuotiaiden sijaan.

- Kävimme kahvilassa syömässä suolaista. Äidin kukkaro itki, mutta verensokerit eivät pomppineet ylös alas.

- Fiilikseen vaikutti varmaan myös se, että annoin tämän melkein neljävuotiaan katsella tavaroita itsekseen minun lähistölläni, enkä kahlinnut häntä viereeni valitsemaan kanssani kummilapselle kirjaa, miehelleni sukkia tai vauvalle bodya.

-Kiitos myös päiväkodille heidän kävelyretkistään, matkat juna-asemalle ja takaisin sujuivat hienosti.

Minulle jäi tästä(kin) kaupparetkestä niin hyvä fiilis, että halusin kirjata sen ylös.

Pienin matkaaja ottaa rattaissa kotimatkalla välihuilia ja taustalla näkyvä vilahdus on jäätyneen lätäkön yli liitävä leikki-ikäinen.

On ne omat lapset kyllä niin kivoja! Ainakin useimmiten.

Ja kummilasten joululahjat vihdoin ostettu.

Ladataan...

Pages