kesäkuun lempparit

Moi! Tervetuloa lukemaan meidän blogia! Tänään aiheena on kesäkuun lempparit. Eli kerromme meidän lemppari asioita kesäkuun ajalta se voi olla ihan mitä vaan! Siirrytään meidän lemppareihin!

Pepin lempparit:

Minä löysin yhden lemppari juoman lidlistä! Se on erittäin raikas ja hyvä makuinen! Makuina on aprikoosi ja jasmin. Ja se on tosi edullinenkin!

Seuraava tuote on hesburgerin kinuski-valkosuklaa-cookie herkkupirtelö. Se on kyllä yksi ehdoton lemppari! Se on todella hyvän makuinen!

Kolmantena lempparina on The body shopin Coco Calming face mist. Tuote tuokuu hyvälle ja kun sitä suihkuttaa kasvoille niin se kuivuu erittäin nopeasti! Itse käytän tuotetta aina aamusin sillä se on niin raikas. Välillä laitan myös iltaisin ennen kasvorasvaa!

Neljäs lemppari on cubuksen rennot housut! Kesäsin ei jaksa farkkuja käyttää ja löysin keväällä cubukselta rennot housut mitkä on ollut paljon käytössä nyt kesän aikana. Housut ovat leveälahkeiset ja eivät myöskään kiristä!

Tässä oli minun lempparit! Paljon niitä ei ollut mut ei ole myöskään paljoo mitään tullut kokeiltua😊. Seuraavaksi siirrytään Ninnan lemppareihin!

Ninnan lempparit:

Kaikki Vitamin well juomat. Makuja on monta ja kaikki ovat erillaisia. Juomiin on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. Minun lempparini ovat Reload, Hydrate ja Antioxidant.

Aurinkorasva!! Aurinkoisina päivinä on todella tärkeää käyttää aurinkorasvaa että ei pala. Palaminen nostaa riskiä ihosyövälle. Minun suosikkini ovat Acon aurinkorasvat jotka löytyvät apteekeista

Minun viimeinen asia on vähän outo. Se on Tigerin tortilla sipsit. Ne ovat parhaita tortilla sipsejä mitä olen syönnyt. Iso suositus!!

Me olemme päättäneet että aloitamme tekemään myös vähän tyyli blogeja!

Kiitos kun luit ja toivottavasti pidit! Muista seurata meitä myös instagramissa ja vinkatkaa myös kavereillenne meidän blogista!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *