Huoneen pieni remontti

Moikka! Tervetuloa pitkästä aikaa lukemaan blogia. Meillä on ollut paljon kiireitä ja koulujuttuja niin ei olla oikein saatu aikaiseksi kirjottaa blogia. Tällä kertaa täällä kirjottelee vaan Peppi.

Haluan vähän kertoa minun uudesta huoneesta. Minä vaihdoin juuri huonetta mikä maalattiin, laitettiin uudet listat ja tehtiin panelikatto. Huone mihin minä vaihdoin oli ennen kokonaan valkonen mutta päätimme äitin kanssa että haluamme tähän huoneesen vähän väriä. Kuitekaan emme ajatelleet mitää kirkasta väriä huooneeseen laittaa.

Värin valinta oli hieaman vaikeeta. Maaleja on paljon ja meidän värivalinta oli tällä kertaa Tikkurillan piazza. Maalit näyttää kuitenkin välillä eriltä eri valossa.

Äskeisessä kuvassa näkyi hieman panelia mitä kattoon laitettiin. Panelissa on pientä kuviota niin se ei ole kokonaan pelkkää valkoista.

Minun huoneestani puuttuu vielä kattovalaisin ja matto. kattovalaisimia on paaaljon erinlaisia. Minun mielestäni huoneeseeni sopisi valkoinen höyhenvalaisin. Alla kuva valaisimesta mistä pidän.

Perus pyöreät lasi kattovalaisimet om myös mun lemppareita. Mutta uskon että tällä kertaa valitsen valkoisen valaisimen huoneeseeni.

Matto luultavasti tulee olemaan harmaa tai vaalea. En ole vielä päättänyt että haluanko jotain kuviota vai pelkästään yksivärisen. Mun on todella vaikea päättää minkälaisen valaisimen haluan. Ajattelin että kun olen saannut kaiken kokonaan valmiiksi minun huoneessani niin päivittelen instagramiin vähän vielä huoneestani.

Pitäkää huolta itsestänne ja pysykää terveinä!

Terkuin Peppi

ps. ota seurantaan meidän instagram

koti sisustus remontointi suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *