Adrenaliinikrapula

Olen ihmetellyt järjetöntä, kaiken yli vyöryvää väsymystäni, joka alkoi muutama päivä edellisen kouristavat pakkoajatukset päästäni tyhjentäneen hypnoosin jälkeen. Tunnen itseni kuolemanväsyneeksi ja satavuotiaaksi, jolta nyt vähän näytänkin. Joka paikkaa kolottaa ja minulla on vaikeuksia pysyä arjessa hereillä. Olen aina ollut fyysisesti terve ja kivuton, mutta nyt olen kulkenut kaikki päivät jomottava päänsärky ja erilaiset lihaskivut seuranani. Olen nukkunut levottomasti, nähnyt ahdistavia unia ja herännyt kaikkea muuta kuin levänneenä ja pirteänä.

Ihmettelin vaivojani eilen hypnoterapeutille, jolla olikin vastaus valmiina. Kun on vuosikausia elänyt aivot taistele tai pakene -asennossa adrenaliineissaan, kortisoleissaan ja muissa stressihormoneissaan, on elimistö tottunut hätätilaansa ja kun hoito on tepsinyt, on noiden hormonien syöttö romahtanut. Tämän seurauksena minulla on nyt vuosisadan krapula, törkeät viekkarit, tappavat reflat ja helvetin tyhjä olo.

Minun pitäisi nyt keksiä jotain normaalia, itselleni hyvää tekevää ohjelmaa. Pitäisi nauttia ja houkutella endorfiineja jostain, joka tuottaa iloa ja mielihyvää. Ongelmana on, että en tiedä mistä oikeasti tykkään. Teen töiden ja muun kärsimisen lisäksi paljon asioita; opiskelen, liikun, syön, juon, mutta kaikkiin liittyy jonkinlainen pakko enkä todellakaan osaa sanoa ovatko nuo asiat oikeasti minulle mieleen. Tykkään tavallaan suihkussa käymisestäkin, mutta ehkä pitäisi tavoitella jotain vähän suurempaa. Yritin googlettaa ”mistä minä tykkään”, mutta hakutulokset eivät puhutelleet. Hakutuloksien kärkipäähän pomppasi kyllä myös tunnelukkotesti, joka varmaan parhaiten osui maaliinsa, vaikkei varsinaisesti vastaus kysymykseeni ollutkaan.

Illalla minulla oli mukava juttutuokio parin naapurini kanssa, siitä kyllä tykkäsin ihan aidosti. Tykkäsin myös koirani ilmeestä, kun sitä huolella silittelin eikä se tekemäni salaattikaan ihan paska ollut. Ehkä pääsen onnen jäljille, kunhan saan ensin nukuttua pääni selväksi.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *