Eroseksiä

Mies tuli käymään pitkästä aikaa, piti käydä läpi vintissä olevaa sekalaista tavaraa ja jakaa romut sulle ja mulle. Tavarat jaettiinkin, minun tavarat lähinnä roskikseen ja miehen takaisin laatikoihin. Jatkosäilytykseen vintistä jäi minun tavaroitani kolme kappaletta, matkalaukku, rinkka ja yksi taulu.

Tunnelma oli surumielinen mutta miellyttävä, vaihdettiin viime viikkojen kuulumisia ja välteltiin riidan aiheita. Mies kiisti seurustelevansa ja väitti edelleen maksavansa velkojaan ensi viikolla. Molemmilla oli yksinäistä ja surullista. Mies pyysi anteeksi tekemisiään ja kertoi, että tunteet minua kohtaan ovat edelleen vahvoja.

Maattiin vierekkäin, halattiin ja siliteltiin, vähän itkettiinkin. Sylissä oli tuttu ja hyvä olla ja kohta tarrauduimme toisiimme kuin hukkuvat pelastusrenkaaseen. Mielessä takoi ajatus siitä, onko tämä viimeinen mahdollisuus elämässäni saada hyvää seksiä. Mitä jos ikinä ei löydy toista fyysisesti näin sopivaa vastakappaletta? Ja voi veljet, seksi oli kyllä mieletöntä siinä kouristavassa tunnemyrskyssä, jossa jokainen hetki häilyy rakkaudesta vihaan ja koko skaalaan siltä väliltä. Se ei ollut mitään pirkka-seksiä, se oli maailmanlopun ilotulitusta happotripillä.

Ilman täydellistä seksiä meidän tuhoon tuomittu suhteemme ei olisi ikinä alkanut eikä ainakaan jatkunut muutamaa kuukautta pidempään. Tuntuu hirvittävän epäreilulta, että luonto on valmistanut meidän vartalomme näin toisiinsa sopiviksi, kun kaikki muu on suurta katastrofia. Pelottaa ajatella, että tulen varmasti lopun ikääni kaipaamaan seksiä petosmiehen kanssa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *