Muista sanoa ei

Joskus mietin, miten voisin selkeiten osoittaa universumille, mitä haluan ja minkä arvoisena itseni koen. Voin ajatella pääni siniseksi ajatuksista ”olen arvokas olen arvokas olen arvokas olen arvokas” tai sanomalla ääneen asioita, joita uskottelen itseni olevan. Seisoin kuitenkin usein itseni kanssa peilin edessä kohtaamassa totuuden omien ajatusten ja tekojen välillä. Jos teot olisivat ainut tapa viestittää universumille jotain, mitä se viestittäisi sinusta?

Yritän selittää tarkemmin. Puhut kaverillesi monta kertaa, kuinka et enää jaksa enää on-off-säätöäsi ja saatat jopa ajatustentasolla uskoa siihen itsekin. Kuitenkin kun kaivat omaa alitajuntaasi, olet kuitenkin haikein mielin siitä, miksei suhde voi onnistua, selailet päivittäin kuvia instagramista ja salaa toivot, että törmäät säätöösi jossain. Kun puhelimeen saapuu viesti, ja vaikka olet luvannut  miljoona kertaa olla vastaamatta viestiin, näpyttelet vastauksen ensimmäisen minuutin aikana. Mitä tämä viestittää universumille? Ei ainakaan sitä, että haluan tasapainoisen suhteen, jossa minua rakastetaan. Jos reagoit ja toimit tällaiseen suhteeseen ja teot ovat ainut viestimiskeino sinun ja universumin välillä, ainut tapa lukea viestejäsi on, että hei, tää tyyppi haluaa jatkaa lisää tällasia juttuja. Okei, jatketaan siis samalla tapaa!

Vahvin omaa elämää uudelleenohjaava sana on EI. Jos aidosti pystyt tässä tilanteessa sanomaan ei ja sitoutumaan siihen hetkellisestä heittelystä ja menetyksestä huolimatta, olet kuitenkin onnistuneesti viestinyt universumille olevasi arvokas. Magneettisuutesi kasvaa ja tulet saavuttamaan elämääsi jotain uutta. Yleensä voimasta EI:tä seuraa testejä universumilta: säätö tekstaa vielä takaisin tms. ja on tärkeää ”läpäistä” testit. Nämä testaavat, olitko  oikeasti sitä mieltä, että olet arvokas. Joten kannattaa erotella omasta elämästä seuraavat asiat: onko tämä oikea manifestaatio, jonka haluan tapahtuvan ja vedän sen puhtaasta tahdosta luokseni vai onko tämä testi vanhasta elämästä ja toimintatavoista, jotka ylittämällä pääsen eteenpäin.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *