Ladataan...
Tickle Your Fancy

Instagram-tili: Moonlovers // vaate: Peak Perforance Frost Dry // ruoka: uuniperunat // podcast: Jäljillä

 

Viikon kirja: Tara Westoverin Opintiellä on inspiroinut minua viikon jokaisena päivänä. Uskomaton tositarina Idahon mormoniperheeseen kuuluneesta Tarasta, joka päätyi kouluun vasta 17-vuotiaana, mutta väitteli historian tohtoriksi vuonna 2014. 

Viikon podcast: Ystäväni suositteli minulle Jäljillä-rikospodcastia, jossa käydään läpi tunnettuja ja tuntemattomampia rikosmysteereitä ja katoamistapauksia. Iso suositus kaikille dekkarifaneille!

Viikon elokuva: Katsoin tällä viikolla elokuvan nimeltä Joy. 2015 ilmestyneen leffan päänäyttelijä Jennifer Lawrence palkittiin roolistaan parhaan naispääosan Golden Globella ja sai myös parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden. Näistäkään huolimatta en ole elokuvaa innostunut aikaisemmin katsomaan. En tiedä miksi, ehkä huonot IMDb arviot vaikuttivat vitkutteluun. Joy kertoo tytöstä ja myöhemmin naisesta, joka läpi elämänsä joutui keskittymään muiden elämästä huolehtimiseen ja jättämään omat unelmansa taka-alalle. Kunnes eräänä päivänä Joy päättää luoda jotain uutta. Kiinnostava tositarina itseensä uskomisesta.

Viikon vaate: Kevytuntuvatakki, joka kestää vettä ja on vieläpä nahkamaisen pintansa ansiosta tavallista tyylikkäämmän näköinen. Peak Performancen Frost Dry hooded jacket on pelastanut viikkoni (ja koko syksyni).

Viikon instagram-tili: Moonlovers-tilin taiteellisista valokuvista ja inspiroivista siteerauksista saa voimaa säkkipimeinäkin päivinä!

Viikon ruoka: Tehtiin tällä viikolla pitkästä aikaa uuniperunoita! Perunat tunniksi uuniin 200 asteeseen ja kylkeen pari erilaista täytettä + fetasalaatti! Toiseen täytteistä laitettiin kylmäsavulohta, sitruunaa ja kevätsipulia. Toiseen taas paprikaa ja chiliä. Pohjana käytettiin kermaviilin ja creme fraichen sekoitusta. Kotilieden sivuilta löytyy myös muutama huippu täyteresepti!

Viikon treeni: Instagramissakin alkuviikosta jakamaani HIIT-treeniä on tullut tehtyä useampana päivänä! 10 liikkeen koko kropan tehotreeni on ohi 25 minuutissa!

Viikon kauneustuote: Lumenen tehokosteuttava Arktis-sarja on suunniteltu kuivalle talvi-iholle. Se rauhoittaa ja suojaa ihoa kuluttavalta lämpötilavaihtelulta (sisätiloista tuuliseen ulkoilmaan). Erityisesti Arktis päivävoide on tämän hetken suosikkini, huipputuote!

 

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Miksi suuvesien pitää aina olla myrkyllisen värisiä?

Kuinkahan monta kertaa sähkölangoissa roikkuvia kenkiä on jouduttu heittämään, jotta ne ovat lopulta jääneet paikoilleen?

Miksiköhän niitä ei muuten oteta pois?

Miksi maissien pitää aina mennä hampaiden väliin?

Miksi vanhukset kävelee aina kädet selän takana?

Miksen ole aikaisemmin tajunnut kuinka lyhyet pippalot linnanjuhlat oikeasti ovat? Kaksi tuntia kättelyä, tunti tanssimista?!

Voiko alpakka-agilityä söpömpää lajia olla?

Miksi aina kun kysyy joltain että "hei mitä kuuluu?" saa vastaukseksi "no mitäs tässä, kiire....". Miksi kiirettä pitää aina julistaa?!

Miten meidän taloyhtiössä voi taas olla vesikatko?

Säilyttääkö joku oikeasti rokotuskorttia?

 

 

Miksen ikinä muista antaa pullojenpalautuskuittia kassalla?

Ja miksi olen repinyt 35%:sta palautuspulloista etiketit niin, että niistä saa 0e?

Miksei omat sotkut ikinä häiritse, mutta muiden sotkut häiritsee?

Miksen ikinä jaksa näyttää kanta-asiakaskorttia kassalla?

Miksen sairastanut pienenä vesirokkoa?

Miksi meidän vastapäisellä naapurilla on himassaan täysin punainen valaistus ympäri vuoden?

Miten voi olla mahdollista etten ole eläessäni nähnyt revontulia, vaikka käyn niitä Lapissa kyttäämässä joka vuosi?

Miksei Sohvaperunat voisi tulla joka ilta?

Miksi lenkiltä tai treeneistä suihkuun meneminen tuntuu aina ylitsepääsemättömän vaikealta?

Miksi Facebookissa on edes mahdollisuus ottaa kameralla siltä saisomalta profiilikuva? Ottaako joku oikeasti?

Miksei huulipuna sovi minulle?
 
 

 

Samsoe & Samsoe coat

Acne Studios beanie

Lindex shirt

Gina Tricot jackets

Puma sneakers

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

*Pr-matkan tarjoaa: TUI

 

Saavuttiin lauantaiaamuna porukalla Cancunin satamaan. Keli oli ehkäpä viikon upein. Aurinko porotti pilveettömältä taivaalta, muttei kuitenkaan ollut liian kuuma. Laituriin oli kiinnitetty ihan hillittömän hieno paatti.

Eikai me oikeasti tuolla lähdetä seilaamaan?!

No kyllä vaan! Päivä vietettäisiin katamaraanin kyydissä. Pysähdeltäisiin lähisaarissa ja syötäisiin lounasta jossain mainiossa kalaravintolassa. Olin niin innoissani tulevasta päivästä, että olin lähellä purskahtaa itkuun, äää!

Laituria pitkin kävellessäni mieleen muistui eräs kerta Belizestä kun yritettiin saada katamaraania vuokrattua. Jälkeenpäin ajateltuna naurattaa, mutta hitto että otti päähän sillä hetkellä. Meitä siis vedätettiin pahemman kerran. Vene joka satamaan ilmestyi oli nimittäin kaukana katamaraanista. Oikeastaan lähempänä soutuvenettä. Hyvin lähellä itse asiassa :D Maksettiin vielä venevuokrasta ihan tuhottoman iso summa. 

Kapteeni soitti vuoroin reggaeta ja lattarihittejä. Kulhot olivat täynnä sipsejä ja juomiakin oli varattu iso arkullinen. Turkoosi vesi näytti (edelleen) epätodelliselta. Siihen on suomalaisen varmaan mahdotonta koskaan edes tottua.

Päivän päätteeksi delfiiniperhe tuli vielä moikkaamaan meitä veneen viereen. En olisi juuri keksinyt parempaa tapaa juhlia synttäriviikonloppuani <3

 

 

xx Sara

Pages