Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Meinasin tukehtua iltapalavoileipiini kun klikkasin auki Elisan poikaystävän Tomin Whatsap-ryhmäämme lähettämän videon. Kuvattiin pätkiä meidän 1,5 kuukauden takaiselta Levin reissulta, ja nyt ne oli editoitu parin minuutin pituiseksi fiilisvideoksi.

Luoja miten hienolta se näytti. Ihan kuin joku traileri. Katsoin pätkän samalta istumalta monta kertaa putkeen.

Päädyin videon inspiroimana pläräämään julkaisemattomia lappikuvia, ja melkein tippa nousi silmään. Miten kaunista ja rauhallista. Vitsi mikä reissu meillä oli, haluan takaisin Lappiin <3

Video löytyy postauksen lopusta!

 

 

Tässä fiilisvideo Leviltä!

Video: Tomi Taskula

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Olen unohtanut nostaa blogiin meidän uusimman podcast-jakson: INHOKKI vs SUOSIKKI - listattiin kukin omat suositukset ja varoitukset yhteen!

Mihin maahan/kaupunkiin ei missään nimessä kannata matkustaa? Mikä kauneustuote on aivan humpuukia? Mihin ravintolaan ei kannata poiketa lounaalle? Mikä hypetetty tv-sarja osottautui pettymykseksi? Mikä sovellus on ihan kaikista turhin?

Näitä ja ja samojen aihealueiden suosituksia siis uusimmassa Yksillä-jaksossa :)

Rentouttavaa viikonloppua tyypit!

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

 

xx Sara

Ladataan...
Tickle Your Fancy

 

Pahoittelut heti alkuun mikäli aiheutin otsikollani korvamadon. Puolustukseksi kerron, että pää löi otsikkokentän kohdalla tyhjää noin 10 minuuttia (tapahtuu aina välillä. aika useinkin). Ja tämä oli paras mihin pystyin. 

Mutta päivän kysymykseen. Sehän kuuluu, että missä ihmeen vaiheessa tämä väriloisto on oikein saapunut?!

Tajusin ettei meikäläisen jokapäiväisille kulkureiteille juuri syksyn puuloistoa osu. Suomen tiheimmin asutulla pläntillä (nippelitietoa tähän väliin: Suomen tiheimmin asuttu alue: Kallion Torkkelinmäki 31 000 asukasta/neliökilometri) näkee kyllä söpön värikkäitä taloja, muttei näköjään puita. Juoksemassa ja kävelyilläkin olen käynyt sen verran hämärällä, ettei värejä ole erottanut!

Tämä vaahteranlehtien värittämä puistikko löytyi vanhempieni kotitalon vierestä Kotkasta, jossa oltiin eilen viettämässä kuvauspäivää. Iltapäivän auringonsäteet ja oranssi lehtimeri olivat kuin suoraan satukirjasta. Oli pakko poiketa ikuistamaan näky, silläkin uhalla että todennäköisyydet koirankakkaan astumisesta olivat melko korkealla.

Tämän päivän pyörin palavereissa ja asioilla keskustassa. Päätin liikkua kaikkialle kävellen. Suunnittelin reiteilleni mahdollisimman monta puistikkoa, jotta pääsisin pällistelemään syksyn värejä. Juku, että oli kaunista!

Se on kuulkaa loppukuu lenkeille sitten valoisan aikaan. Kiitti ja kuitti!

 

pictures of me: Kaisa Turunen

 

 

xx Sara

Ladataan...

Pages