10 instagram-tiliä aurinkoa kaipaaville

Tickle Your Fancy

Höpöttelinkin teille jo snäpissä siitä, kuinka käydään meidän Aussie-raadin (Lisan, Jannin, Sandran ja Emilien) kanssa parhaillaan viimeisiä keskusteluita siitä, että kenet me puoleksi vuodeksi Ausseihin oikein lähetetään. Ei ole helppo homma. Ei todellakaan. Koko skaban taso löi minut ihan ällikällä, herranjumala mitä profiileja!

Näitä kuvia selaillessa tuli itselleni niin tajuttoman hyvä fiilis, että mun oli aivan pakko jakaa lemppareitani tännekin. Sharing is caring, eikö! :) Osasta olette saattaneet ehkä kuullakin, mutta luulen että suurin osa tyypeistä on teille tuntemattomia, minulle ainakin oli! Toivottavasti näistä on teille iloa, meikäläinen ainakin sai semmoset energia-inspiraatioruiskeet, että huh! 

PS. munhan oli siis alunperin tarkoitus pistää ihan vaan "pari", mutta kuinkas kävikään :D

 

@angiesmemoires

Sweden

 

@fannyamandanilsson

Sweden

 

@terhiu

Finland

 

@fwiheden

Norway

 

@jjjossan

Sweden

 

@katrinejordal

Norway

 

@sanzezzz

Finland

 

@simonesalling

Denmark

 

@liisakivi

Finland

 

@smarys

Sweden

 

Some breathtaking instagram accounts I've found while doing my research for the Aussome Job competition. OMG, such a cool pictures. Feeling so inspired at the moment (and a bit jealous too :D)

 

xx Sara

Kommentit

xod (Ei varmistettu)

No huhhuh, turhaan osallistuin koko kisaan kun näin upeita löytyy :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Höpö höpö, koskaan ei voi osallistua turhaan :) Tänä vuonna taso oli ihan järkyttävän kova. Olen varma etteivät järjestäjätkään osanneet arvata mitään tällaista!

idaelisa (Ei varmistettu)

Yks seurattavan arvoinen on @fiiaemilia. Aivan ihania kuvia, kyseessä suomalainen tyttö joka asuu ausseissa :)

Kommentoi