10 x 10 TREENI KOTONA

Tickle Your Fancy

Treenasin eilen pitkästä aikaa olohuoneessa. Hommaa oli niin paljon, etten ehtinyt irroittautua salille, joten treeni kotosalla it is! Kehittelin kokonaisvaltaisen treenin, joka kattaa ihan jokaisen kehon osan, hikistä menoa siis luvassa!

Muista toispuoleisissa liikkeissä aina molemmille puolille se 10 kpl, eli yhteensä 20 liikettä! Lantionnostot voi halutessa tehdä jalat korokkeella (tehokkaampi!). Kaikki liikkeet putkeen ja kierrosten välissä 2-3 minuutin tauko! Treeni kestää kolmella kierroksella n. 25 minuuttia. HAVE FUN!

10 x 10 treeni kotona

- 1-3 kierrosta -

 

10 burpee hypyllä (video)

10 sivukyykky vuorojaloin (video)

10 askelkyykkyhyppy (video)

10 askelkyykky, takajalka tuolilla (video)

10 lantionnosto (video)

10 yhden jalan lantionnosto (video)

10 ojentajapunnerrus (video)

10 dipit tuolilla (video)

10 yhden jalan linkkuveitsi (video)

10 crossfit istumaannousu (video)

top Adidas* / pants Gina Tricot* / shoes Nike (*=gifted)

 

xx Sara

Kommentit

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemi.com

Pitäs aktivoitua ja lopettaa se et mukamas ei oo aikaa. Ku kyllähän sitä aikaa on.

saratickle
Tickle Your Fancy

Näinhän se on, mutta sitten kun on tämmönen tilanne kun meikäläisellä kyseisenä perjantaipäivänä, että pitää olla vastaanottamassa neljää postilähetystä himassa klo. 7-16 aikana (jonka jälkeen suoraan autolla mökille), niin ei voi ihan oikeasti irrottautua :D

hikivirtaa (Ei varmistettu)

No huhhuh! Kiitos hyvästä treenivinkistä. Nyt just ei ole salikorttia ja lenkkeilykin käy välillä tylsäks, joten tää tuli hyvään saumaan. Vähän turhan kuuma kämppä + tää treeni = hiki virtaa ja reidet huutaa hallelujaa. Thanks! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaaaa!! :D

tarza (Ei varmistettu)

Nyt vähän kummastuttaa, Nimittäin mulla meni taukoineen päivineen 20min ja tein kyllä molemmille puolille sen 10kpl o.O Jähis kyllä tuli että ei sen puoleen :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha hyvä hyvä! :)

sannak (Ei varmistettu)

Jauzaa! Vedin tän just hetki sitten kävelylenkin päälle. S O I J A tuli! :D
Mulla meni kyllä vähän alle 30 min mutta pidin nuo tauot kyllä aika lepposasti 3 min... Ens kerralla tähtään tuohon 25 minuuttiin! ;)
Ainoa mikä mulla ei oikeen napannu oli noi crossfit vatsat... Teinköhän ne oikein, mut oli aika haastavia! Ehkä ihan hyvä, ainakin parannettavaa ens kerraksi.
Kiitti treenistä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Mahtava kuulla! Crossfit vatsat meiksillekin aika uus liike, vaatii vähän treeniä! Tempo on hyvä pitää vauhdikkaana, mutta osassa liikkeistä hitaus tekee niistä rankempia. Esim lantionnostoissa kantsii aina pitää se 3-5sek ylhäällä, puristaa niin kovaa kun jaksaa! :) 

 

Kommentoi