10 x no sanotaan nyt ääneen

Tickle Your Fancy

 

Parasta viihdettä julkisilla matkustaessani on bongailla muovipusseja, jotka eivät mitä luultavimmin ole kantajiensa itse hankkimia. Tällä viikolla bongattua: vanhalla papparaisella Forever 21 movikassi

Onko parempaa kuin Singing Dentist? Vastaus: ei ole

Kaksi sarjaa, joihin olen pahasti koukussa: Islantilainen poliisijännäri TRAPPED ja Kotkassa kuvattu rikosdraama Aallonmurtaja!!!!

Olen tänään käynyt avaamassa jääkaapin oven ainakin kymmenen kertaa. Tuijottanut hetken sisään ja sitte sulkenut oven. Sitä kun toivoo, että sinne ilmestyisi jotain kivaa, mutta kun ei.

Nickelback on musta ihan ookoo (:D) (ja olen myös kuunnellut sitä koko iltapäivän, auts)

 

 

Epäilyttää kampaamot, joiden nimessä esiintyy sana: "tucca"

Miksi vaahtokarkkeja myydään vain jättikokoisissa pusseissa?!

Olen katsonut Linan "Alkuviikko" lyhytelokuvan varmaan yli 80 kertaa viikon sisään. Se vaan paranee katsomiskertojen myötä :D Huh!!

Miksi vasta viime viikolla aloin hieman kyseenalaistamaan itsenäisyyspäivän vastaanottoa? Jotenkin sitä on elänyt siinä uskossa, että eikös kaikkialla muuallakin ole vastaava :D Ruotsalainen asiakkaani kuunteli kummastuneena kun selitin, että meillä presidenttipari kättelee tv:ssä 5 tuntia putkeen viearaita ja kaikki katsovat sitä suorana tv:stä :D Perinteet on parhaita!

Olen aivan rakastunut uuteen Sigman 24-35mm linssiini, jolla nämäkin asukuvat on napattu. Ajattelinkin luopua parista vanhasta Nikonin linssistäni, eli jos siellä puolen ruutua käytetty 20mm 1.8 laajakulma kiinnostaa niin saa pistää viestiä :)

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Nly Trend shirt here*

Nly Trend pants here*

Chloé bag

Thomas Sabo rings

Daniel Wellington watch

*adlink

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Huikeat kuvat! Nyt muakin alko kiinnostaan tuo Sigman 24-35mm linssi!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti! Joooo! Yleensä en ikinä pysty kuvaamaan "asukuvia" laajiksella, mutta piru vie, tää on kyllä huippu. Jo myyjä totesi tän olevan ihan yli muiden. Lämmin suositus! :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Heiheieheieheiehi Nickelback! Se ON ok!!! :D

Kommentoi