10 x tavoite vuodelle 2016

Tickle Your Fancy

Monet tyrmäävät uuden vuoden lupaukset. Sanotaan, että ne perinteiset lupaukset urheilullisesta elämästä ja tupakoinnin lopettamisesta kuolevat kuitenkin maaliskuuhun päästäessä. Ja tottahan se on, niillä on monesti tapana unohtua. Siksi uuden vuoden lupauksiin onkin syytä suhtautua astetta vakavammin. Kuulostaa pahalta, mutta lupaus on terminä vähän lepsu, itse mielummin puhun lupauksista tavoitteina. Ja mielummin vieläpä konkreettisina tavoitteina.

Vuosi on hyvä mittari ja vuoden vaihde erinomainen ajankohta pohtia mihin suuntaan elämäänsä haluaa viedä ja millaisia konkreettisia asioita elämältään haluaa. Mitä olet vuoden aikana saavuttanut entä mitä olet oppinut? Mikä on ollut hyvää ja mikä huonoa? Nyt jos koskaan on syytä pysähtyä miettimään kulunutta edellistä vuotta, arvostaa niitä asioita joita olet saavuttanut ja kokenut, oppia virheistä, joita olet mahdollisesti tehnyt ja asettaa tavoitteet uudelle vuodelle. Mitä haluat elämältäsi ja millainen ihminen haluat olla vuonna 2016?

1. Erottaa työ ja vapaa-aika, edes jotenkin

2. Aloittaa jooga, opetella rauhoittumaan ja rentoutumaan useammin

3. Valmistua

4. Matkustaa as much as possible

5. Käydä säännöllisesti hierojalla

6. Kehittyä valokuvauksessa

7. Vähentää puhelimen näpräämistä, etenkin seurassa

8. Lähettää enemmän postikortteja

9. Juosta maraton

10. Käyttää enemmän korollisia kenkiä (:D aikuistuminen alkakoon!)

top H&M (gifted) / shorts Björn Borg

 

xx Sara

Kommentit

emiliaidamaria (Ei varmistettu) http://cosmopolitan.fi/blogit/good_vibes_and_happy_thoughts

Mustakin vuodenvaihde on täydellinen sauma pysähtyä miettimään mitä iteltään haluaa! :) Sun tavoitteet kuulostaa hyviltä. :) Ite lupasin ainakin pitää omasta kehosta paremmin huolta ja muistaa entistä paremmin että onnellisuus lähtee itestä ja omista teoista!! Ihanaa alkanutta vuotta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mikä mahtava lupaus, huippu! :) Ihanaa vuotta sulle!

jm (Ei varmistettu)

aaaaaaa, oon niin kade tosta sun mahasta! täytyy alkaa varmaan laihduttaa...

ja hei, ei aikuisuus tarkota korollisten kenkien käyttöä?! :D ihmisen jalkaahan ei ole luotu kävelemään korollisilla kengillä ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe ei se kai tarkoitakkaan, naisellisempaa meininkiä ehkäpä :D Oli luotu tai ei niin kävin ostamassa kahdet korolliset kengät, nyt skarpataan!

Hanna H (Ei varmistettu)

Haa, mullakin olisi tavoitteena joogan lisääminen tälle vuodelle, siitä kun saa aina ihan supermahtavan fiiliksen & olotilan. Ja öhöm, entäs toi korkokengillä kävely, minähän vuonna se tulis omalle listalle... :D Kiitos innostavasta blogista ja hyvää alkanutta vuotta!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana! :D Jess samoja tavotteita siis!

Saraasara (Ei varmistettu) http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

Musta on hassua kun ihmiset suhtautuu negatiivisesti uuden vuoden lupauksiin tai tavoitteisiin, oon sun kaa samaa mieltä, että vuodenvaihde oiva aika miettiä sitä, mitä elämältään haluaa ja mihin suuntaan lähtee sitä viemään! :) Mulla on päätavoite tälle vuodelle olla onnellinen ja tähän tavoitteeseen päästään kun saavutan pienempiä tavoitteita. Sun tavoitelista kuulostaa hyvältä, peukku erityisesti matkustamiselle! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan mahtava tavoite uudelle vuodelle. Se kaikista arvokkain :) Jes!

saratickle
Tickle Your Fancy

Aivan mahtava tavoite uudelle vuodelle. Se kaikista arvokkain :) Jes!

Lispe (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Ajattelin sun innostamana petrata vähän ruokapuolella. Oon ostamassa jotain blenderiä tms smoothiekonetta että tulis helpommaks smoothieitten teko. Oisko sulla mitään vinkkiä hyvästä ja kestävästä blenderistä, joka murskais pienenkin määrän hedelmiä ja vihanneksia? Mikä kone teillä on käytössä ja voisitko suositella sitä. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa erittäin hyvältä! :) Meikäläisellä on käytössä Philipsin ProBlend 6, tälle ainakin iso suositus. Erinomainen hintalaatusuhde!

sailatuulia (Ei varmistettu) https://kohtisuora.wordpress.com/

Hear, hear! Munkin mielestä vuodenvaihde on oiva hetki katsoa sekä eteen- että taaksepäin ja miettiä, mitä tulevalta vuodelta haluaa :)

Tohon korkokenkähommaan: yks mun viime vuoden tavoitteista oli käyttää enemmän hameita - se kyllä toteutuikin (ennen en käyttänyt hameita lähes koskaan, kuinka helppoa oli siis onnistua :D) Ehkä matkin sulta tuon korkkaritavoitteen täksi vuodeksi.

Ihanaa vuotta 2016 sulle! :)

Kommentoi