10 x Totuus kuvan takaa...

Tickle Your Fancy

Lasissahan ei todellakaan ole roseeviiniä, niin kuin voisi ehkä pikavilkaisulla kuvitella, vaan kuulkaas camparia ja kirkasta viinaa. Ainoat asiat, jotka hotellin minibarista löytyivät somisteeksi :D Näillä mennään!

 

Näitä kamppiskuvia kuvatessamme, pyöri ympärillä iso jengi valmistelemassa samassa tilassa järjestettävää viikonlopputapahtumaa. Siellä siivottiin ja maalailtiin isoja pahveja. Se mikä tästä teki hauskaa, oli että kaikki olivat pukeutuneet rooliasuihin. Oli krokotiileja, teräsmiehiä ja Peppi Pitkätossuja. Todellä hämmentävä kuvauspäivä :D

 

Jonotin tähän keinuun 15 minuuttia. Oli muutama muukin innokas paratiisikeinukuvaaja :D

 

Tätä kuvaa ottaessani takapenkillä kiljui kaksi mimmiä, että lopeta nyt hullu ja, että kohta mä kolautan jalkani johonkin puuhun

 

Oltiin pressireissulla Tukholmassa ja noin 10 minuuttia ennen tämän kuvan ottamista oltiin kuultu, että asiakas oli buukannut meille vahingossa hotellin väärälle päivälle. Istuttiin kadulla ja mietittiin, että jahas mitähän seuraavaksi :D

 

Kuvausreissu Ylläksellä. Aurinkoinen päivä vaihtui yhtäkkiä jäätävään pakkasmyrsyyn. Lämpötila oli jotain -20c ja mulla oli päällä ohut kuoritakki. Parasta oli kuitenkin, että Elisalla ei ollut kypärän alla edes pipoa :D Laskettiin aina yksi mäki ja sen jälkeen istuttiin kaakaolla tunti. Menee ne laskupäivät näinkin!

 

Kuvaa ei suinkaan ole otettu dronella, kuten voisi ehkä kuvitella. Poikaystäväni nimittäin kiipesi yllä olevalle sillalle ja meikäläinen meloi jäätävään vastavirtaan ja molemmat karjuivat toisilleen, eikä kumpikaan kuullut mitään :D Ihan hyvä kuva tuli kuitenkin, haha. Ja melontareissu oli kyllä muuten ihan mahtava!

 

Tuli aivan hullu kiire tämän näköalapaikan kanssa. Aurinko oli jo laskenut vuorien taa kylässä kun lähdettiin juoksemaan portaita ylös. Paitani on tässä kuvaushetkessä aivan litimärkä, siis ihan kauttaaltaan ihossa kiinni. Olen epätoivoisesti yrittänyt editoida sitä vähän freesimmäksi, haha.

 

Tässähän ei ole siis mitään järkeä. Kolme ihmistä ei mitenkään voi mahtua yhden hengen riippumattoon :D Oli aika kiinnostava kuvaustilanne. Näytti varmaan fiksulta vierestä katsottuna, haha.

 

Kävin samassa spotissa kyykkypissalla heti kuvan jälkeen.

 

 

xx Sara

 

Aikaisemmat postaukset:

10 x Se mitä en kertonut...

14 x Se mitä en kertonut...

 

Kommentit

P (Ei varmistettu)

HAHAHH niin hyviä! :D

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Hei, mä mietin ton melomiskuvan kohdalla, että oon kade, et sulla on kopteri ja ite kuvailen vaan itselaukaisimella! :D :D <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Ehei :D

Anna AV (Ei varmistettu) http://www.arcticvanilla.com/

Moikka Sara! Tosi hauska postausidea! Voin niin samaistua näihin, itekin oon blogikuvien vuoksi joutunut välillä mitä kummallisimpiin tilanteisiin. Ja hei toi auringonlaskukuva (litimärkine paitoineen) on ihan mielettömän upea!

http://www.arcticvanilla.com/

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe! Ihan helpottavaa kuulla :D Ja kiitti! Auringonlasku tuolta kukkulalta on Montenegron must nähtävyys. Olis harmittanut jos olis jäänyt väliin mokoman myöhästymisen takia!

Jep (Ei varmistettu)

Tosi hauska postaus!! :D

Lumikk (Ei varmistettu)

Ihana postaus, tää toi hymyn huulille <3 näitä saa tehdä useamminkin ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva, että upposi! Pitää ihan ehdottomasti ryhdistäytyä näden kanssa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe, ihana! Voi kiitos kovasti <3

Erica (Ei varmistettu) https://ericakarppinen.blogspot.fi

Parhaita! Campari on toisinaan (appelsiinin kanssa) ihan kelpo juoma ;)

Olen lasketellut elämäni aikana vaan muutaman kerran, kaikki kerrat niinä aikoina kun Kanadan Kalliovuorilla asustelin. Ehkä sillä, etten lajista milloinkaan syttynyt, oli jotain tekemistä laskettelupäivien -30 asteen pakkaslukemien kanssa...

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on! Meiltä vaan uupui se appelsiinimehu (ja appelsiini!) :D

haha, sillä aika varmasti on ollut jotain tekemistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pystyitkö juomaan lopulta kylpyammekuvan drinkin? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Sanotaan jos olisi ollut sitä roseeta niin oisin juonut ilomieltin, mutta tähän pommiin ei kukaan kyllä koskenut :D

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Hahah, ihan parhaita! :D

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Pin (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Harrastelijakuvaajana nämä on hyviä muistutuksia todellisuudesta. Hyvät kuvat ja kuvakulmat vaativat monesti vaivannäköä. Vaikka tiedostan olevani enemmän kallellaan "vaivattomaan" streetkuvaukseen ja hetkien sellaisenaan ikuistamiseen, iskee aina välillä itkupotkukiukkukateus-miksmäenosaa. -No siksi kun haluan pitää kuvaamisen vaivattomana ja helppona.

saratickle
Tickle Your Fancy

heh, jep! Kyllä hyvien kuvien eteen pitää välillä nähdä vähän vaivaakin :)

Tuija P. (Ei varmistettu) http://blogit.kauneusjaterveys.fi/tuijapehkonen/

Nauran ääneen! :D :D :D Ihana Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

:D Tuija!! <3

Emma12 (Ei varmistettu)

Siis tää oli viihdyttävintä ikinä :-D Pisteet kyykkypissalle ja Camparille!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaa :D Tuplapisteet, jes!

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Ihania kuvia ja ihan huippuja ”tarinoita” niiden takaa :D

https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Suvi Nieminen
MissCharlotta

Muahaha! En kestä! Ihan parhaita! Etenkin näin oman ensimmäisen blogitekstin julkaisseena on ihana kuulla noita totuuksia kuvien takaa. Antaa jotenkin vielä enemmän intoa homman aloittamiseen! Kiitos Sara näistä! Saatiin täällä maanantain naurut poikaystävän kanssa näitä lukiessa!

Mim (Ei varmistettu)

Lisää näitä! Ihan voi instaankin laittaa totuuden kuvan takaa, piristää blogiskeneä sekä ylipäänsä päivää :) Olet ihanan aito!

tiinale (Ei varmistettu)

Aito...? meinasi mennä kahvi väärään kurkkuun :D

Alastinen (Ei varmistettu)

Terve! Blogipostauksesi tuli jostain sattumalta eteen, ja ihan mielenkiinnosta ja ymmärrykseni laajentamiseksi haluaisin kysyä tällaisen blogikuvaamisen motiiveista. Tätä skeneä oikeastaan yhtään tuntematta nämä kuvat, etenkin tämän paljastetun totuuden valossa, näyttäytyvät minulle lähinnä epäaitona hypetyksenä, jonain, jolla on vain tarkoitus saada asiat näyttämään kadehdittavalta huomion ja katteettoman ihailun herättämiseksi yleisesti ihmisissä. (Vrt. Kaataa viinoja lasiin ja näytellä nauttivansa, ja todellisuudessa kaataa se viemäriin) Jotenkin tuntuu, että nykyään ei niinkään ole tärkeää tehdä siistejä ja hyviä asioita aidosti, vaan vain näyttää tekevän niitä ja, totta kai, mainostaa tätä tietoa massajakeluna läheisilleen netissä. Miten itse näät asian? Mikä on se kaunis, aito ja rakentava perusluonne tässä ilmiössä, jonka haluaisin nähdä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi mä katon koko ajan, että kylpykuvassa on linssin edessä iso sormi :D

maidelin (Ei varmistettu)

En oo varmaan koskaan kommentoinut sun blogiin, vaikka kuvat aina selailenkin. Mutta nyt luin tekstitkin. Lisää näitä Totuus kuvan takaa -postauksia!

Kommentoi