10 x UUDENVUODENLUPAUS

Tickle Your Fancy

 

Vuodenvaihde on loistava hetki pysähtyä. Käydä läpi edellisvuotta ja miettiä tulevaa.

Mitä olen tehnyt oikein ja mitä väärin? Millaisia asioita haluan elämältä ja millainen ihminen minä haluan olla? 

 

Hetkessä läsnä oleminen

Tämä on uudenvuodenlupauksistani ehkä tärkein ja se ulottuu oikeastaan kaikille elämäni osa-alueille. Ihminen, jonka työ kulkee mukana, ja joka saa ideoita pitkin päivää, miettii aina seuraavaa siirtoaan ja multitaskaa, ei ole kovin läsnä olevaa tyyppiä. Oli kyse sitten työstä, illanvietosta, keskustelusta ystävän kanssa, elokuvasta, treenistä tai ruokailusta, pyrin olemaan enemmän läsnä. Keskittymään 100%:sesti juuri siihen hetkeen. Keskittymään kuuntelemiseen, näkemiseen, tunnelmaan, makuun ja liikkeeseen. 

Puhelinta ei tarvitse nostaa ravintolassa pöydälle kun tapaan ystäviäni ja lähimmäisiäni. Sitä ei myöskään tarvitse pitää sohvalla vieressä leffaillan aikana. Kaikkea ei kannata ikuistaa Snapchattiin. Eikä kaikkea aina kannata ikuistaa yhtään mihinkään.

Kasvisruoka

Puoli vuotta kasvisruokailijana (tai sanotaan 99% sellaisena. En oikein usko ehdottomuuteen. Voin syödä lihaa, mikäli se on esim kylässä ainoa vaihtoehto) on vaikuttanut niin kehoon kuin mieleen. Tänä vuonna haluan oppia tekemään entistä monipuolisempaa kasvisruokaa. Kasa kirjoja on hommattu, nyt ei muuta kun inspiroitumaan!

Tehokas työaika

Olen viime vuoden aikana onnistunut erottelemaan työtäni ja vapaa-aikaani jo aika hyvin, mutta tänä vuonna haluan saada niiden välille entistä suuremman raon. Valokuvaamisesta on tullut tehokuvauspäivien ansiosta huomattavasti tehokkaampaa. Kameravapaita päiviä, jopa viikkoja on pidetty vaikka kuinka paljon viime vuonna. Tämän vuoden haasteena onkin keskittää työntekoa entistä enemmän toimistolle ja pyrkiä parhaan mukaan järjestämään tapahtumat/palaverit/tapaamiset aina viikon samalle päivälle niin, ettei aikaa kuluisi paikasta toiseen sinkoiluun.

 

 

Kirja kuukaudessa

Kirja per kuukausi. Vähintään. Sopiva sekoitus kehittäviä kirjoja, hyvinvointia lisääviä kirjoja, mieltä avartavia kirjoja ja dekkareita! Kiitos vielä teille kaikista vinkeistänne täällä. Listallani on vaikka ja mitä!

Rauhoittuminen, jooga, meditaatio

Ei ehkä viikon jokaisena päivänä, mutta ainakin joka toisena. Jopa 10 minuuttia rauhoittumista, venyttelyä sekä hetkeen ja omaan hengitykseen keskittymistä tekee ihmeitä. Tästä on ollut minulle ihan valtava apu.

Uni

8 h unta joka päivä. Siinä ollaan pysytty aika hyvin. Tänä vuonan pysytään toivottavasti entistä paremmin.

Matkustus

Vaikka viime vuonna tuli matkusteltua ja paikkoja nähtyä, jäi moni suunniteltu reissu myös tekemättä. Nyt mennään eikä meinata. Matkakelenterissa lukee Vietnam, Islanti, Norja, Bali, Malediivit, Pariisi, Myanmar, Cape Town, Barcelona, Tansania, Etelä-Amerikka, Uusi-Seelanti, Japani ja USA. Katsotaan mitä ehditään tänä vuonna näkemään. Muutama on varma, ja vähän useampi kuin muutama epävarma :D

 

coat Samsoe & Samsoe (here*) // shoes Nike (here*) // knit Gina Tricot // pants H&M // beanie COS

Pictures: Kaisa Turunen, edit by me

 

Oma koti

Yksi unelmistani, yhteisen asunnon löytäminen ja ostaminen on vuoden 2017 tärkeimpiä tavoitteita.

Keskittyä ja arvostaa tätä hetkeä

Olen viime vuoden aikana, tuttavapiirissäni tapahtuneiden yllättävien kuolemantapausten kautta oivaltanut tämän hetken tarkoituksen. Olen aina ajatellut, että elämässä on pakko olla selvät tavoitteet, joiden saavuttaminen vie sinua koko ajan lähemmäs todellista unelmaasi. Raataminen ja töiden paiskiminen on ainoa keino päästä eteenpäin ja saavuttaa unelma. Mutta kuinka hullulta kuulostaa, että eläisin täällä pelkästään unelmani saavuttamisen vuoksi. Eikö unelmani voisi olla tässä hetkessä? 

Entä jos teen nykyhetkestä itselleni niin mielekästä, että siitä tulee unelmani. Ja se todellinen unelma on vain saavutus muiden joukossa? Entä jos teen niitä asioita, joihin uskon, joista pidän ja joissa olen hyvä? Jos kehitän itseäni jatkuvasti ja tartun pienimpiinkin tilaisuuksiin? Entä jos en kulkisikaan unelmat edellä vaan tekeminen edellä? Jos keskityn tämän hetken tekemiseen, hoidan hommani niin hyvin kuin osaan ja katson mitä se poikii?

Hyvinvointia blogiin

Tuntuu hassulta, että asia, johon olen itse keskittynyt kuluneen vuoden aikana ei ole juuri näkynyt blogissani. Järkevä liikunta, monipuolinen ravinto, aktiivisuus, hyvän olon saavuttaminen sekä itseensä ja omaan tekemiseensä uskominen tulevat vuonna 2017 näkymään vahvemmin blogissa. 

 

 

Olisipa mahtavaa kuulla teidän uudenvuoden tavotteista/lupauksista. Millaisia asioita teidän listoilta löytyy?

Mieletöntä alkanutta vuotta kaikille! Tehdään tästä vuodesta edeltäviä upeampi!

 

xx Sara

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Hyviä tavoitteita! Tykkään erityisesti ekasta (siitä kaikki vois ottaa oppia) ja vikasta (näin lukijan näkökulmasta). :) Mulla on vain yksi varsinainen uudenvuodenlupaus, mutta laajemmin mietteitä alkaneesta vuodesta kirjottelin jo tähän postaukseen.

saratickle
Tickle Your Fancy

Jessss, hieno homma! :) Hyvältä kuulostaa!

Mahtavaa uutta vuotta!

katjatuulia (Ei varmistettu) https://luoviatuulia.com/

Aivan mahtavia tavoitteita! Aika samanlaisia mihin itse haluan myös keskittyä tulevanakin vuonna. Tuo matkustuslista - woooop!! Ihana. Oma matkakuume on viimeiset puoli vuotta ollut niin kova, että rakastan lukea tuollaisia listauksia ja matkablogeja, koska aikomuksena on itsekin tulevina vuosina tulla matkustamaan niin moneen uuteen upeaan paikkaan. Ihanaa vuoden alkua sulle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Super super! :) Reissuhommiin halutaan täälläkin panostaa (kuten ehkä näkyy suhteellisen kunnianhimoisesta matkalistastani... :D). Muutamassa vuodessa olisi ihana päästä nämä kiertämään!

Mitä mainiointa uutta vuotta sinnekin <3

Norppu (Ei varmistettu)

Hyviä lupauksia! Vaikkakin Eeva Kolu juuri kirjoitti siitä, ettei kannata olla lupauksineen liian ankara itselleen, tykkään silti tehdä vastaavia toiveita ja tavoitteita tulevalle vuodelle. Ehkä kaikkia ei tarvitse suorittaa hampaat irvessä vaan vain toivoa että osaisi sisäistää ko. asiat helposti ja luontevasti? Tosi moni yllämainituista löytyy omalta listaltani:

-vaikka olen ollut 8 tai 9 vuotta syömättä lihaa, on nyt korkea aika ryhtyä ainakin lähes vegaaniksi. Matkoilla voi joustaa, mutta kotona mennään toivottavasti mahdollisimman pitkälti maidotta
-kännykän jättäminen laukun pohjalle ja keskittyminen hetkeen - todellakin. Melkein hävettää miten sitä on kokoajan kiinni luurissa
-kirjat: KYLLÄ! Liian vähän tulee luettua ja liikaa selattua puhelinta. Kirja kuussa kuulostaa hyvältä tahdilta! Nyt menossa Vanhus ja meri (ihana)
-matkakohteet tälle vuodelle pitää sisällään ainakin Marokkoa ja Sisiliaa, mutta myös Lofootit, Costa Rica ja Nicaragua täytyy lyödä lukkoon (kiitos viime vuoden reissuvinkeistä, tulee käyttöön!). Reissujen suunnittelu on parasta mitä tiedän!!

Ihanaa ja lempeää vuotta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Juurikin näin! Ja kuten jo mainitsitkin, musta nämä on järkevä ottaa luontevasti osaksi omaa elämää. Suurin osa omistani on sellaisia, joita olen jo muutaman kuukauden harjoitellut, eli ei varmaan kannata suin päin hyökätä "uuteen elämään", vaan siirtyä rauhassa. Näin ei jää lupaukset lunastamatta :)

Hienoja lupauksia. Mukavaa ja lempeää (kuinka ihana sana?!?) uutta vuotta :) <3

Bambilara (Ei varmistettu)

Tykkään kaikista tavoittestasi, hyviä ideoita auttamaan myös omissa päämäärissä. Mut ehkä kaikkein eniten tykkäsin vikasta kohdasta!! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Jesss! :) <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä pyrin aina tekemään mahdollisimman realistisia uuden vuoden lupauksia koska ei ole mitään järkeä luvata jos helmikuun tokalla viikolla kaikki on unohtunut. Niimpä omat lupaukseni on pestä hampaat huolellisesti joka päivä myös aamuisin (siis aika perusasia, mutta kuinkakohan monta kertaa vuonna 2016 jäi tekemättä??), juoda useammin shamppanjaa (ja vähemmän kaikkea pahaa :D). Koska olen aina liikkunut paljon niin sitä ei mitenkään tarvitse luvata, mutta joka kerta kun ei tee mieli lenkkeillä tai on harmissaan "huonosta" lenkistä tai suorituksesta aion olla kiitollinen siitä että mulla on jalat joilla juosta!

saratickle
Tickle Your Fancy

Realistisille lupauksille peukku! Kuten tuossa alussa sanoinkin, mä pyrin miettimään asioita syvällisesti: millainen ihminen haluan olla vuonna 2017. Ja tämän pohjalta lähden sitten tekemään suuntaviivoja :) Koen, että asioita on helpompi pitää yllä ja tavotteita saavuttaa, jos ne liittyvät näin syvälle!

Sannniiiis (Ei varmistettu)

Mä pyrin aina tekemään mahdollisimman realistisia uuden vuoden lupauksia koska ei ole mitään järkeä luvata jos helmikuun tokalla viikolla kaikki on unohtunut. Niimpä omat lupaukseni on pestä hampaat huolellisesti joka päivä myös aamuisin (siis aika perusasia, mutta kuinkakohan monta kertaa vuonna 2016 jäi tekemättä??), juoda useammin shamppanjaa (ja vähemmän kaikkea pahaa :D). Koska olen aina liikkunut paljon niin sitä ei mitenkään tarvitse luvata, mutta joka kerta kun ei tee mieli lenkkeillä tai on harmissaan "huonosta" lenkistä tai suorituksesta aion olla kiitollinen siitä että mulla on jalat joilla juosta!

mel (Ei varmistettu)

Cape town on suomeksi Kapkaupunki, mikset voinu kirjottaa sitä niin? :D

Mutta ihan hyvän kuuloisia lupauksia, toivottavasti toteutuvat :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jotta se aiheuttaisi hämmennystä!

Emssu (Ei varmistettu)

Saan sun blogista ja muista julkasuista niiin paljon hyvää mieltä! Oot vaan jotenkin niin inspiroiva. :)
Mä tein kanssa uudenvuoden lupauksen; pyrin syömään säännöllisemmin ja terveellisemmin. Kasvisruokavalio kiinnostais muakin, oon vaan niin tottunut syömään lihaa ja vähemmän syönyt kasvisruokaa, niin jotenkin tosi vaikeeta ryhtyä siihen...

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla! :) Tuo mitä sanoit kasvisruoasta - kaikki me ollaan oltu siinä tilanteessa. Itse söin pari vuotta sitten lihaa lähes jokaisella ateriallani. Leivän päällä kinkkua, lautasella kanaa jne. Ei auta muu kun lähteä muuttamaan totuttuja tapoja :)

Mun mielestä suurin virhe on hyökätä suin päin kasvisruokailijaksi. Mieti ensin mikä on sinun motiivisi? Ekoligisuus, pallon pelastaminen, eläinten suojelu, kokeilu? Kun tiedostat tämän ja olet rehellinen itsellesi, tavoitteessa on huomattavasti helpompi pysyä!

Tämän jälkeen ala lisäämään kasvisruokaa. Pidä lihattomia päiviä, etsi kivoja monipuolisia ja ravitsevia kasvisruokia, ota selvää proteiinin lähteistä (kasvisruoka ei täytä, on ehkä eniten vihaamani väittämä. Ei varmasti täytä, mikäli ateria on suunniteltu huonosti.)

Itselleni ensimmäinen kokeilu oli niin miellyttävä kokemus, että päätin jatkaa siinä. Mulla yksinkertaisesti tulee kasvisruuasta tosi hyvä fiilis. Terveellisen safkan lisäksi on kiva syödä ruokaa, jonka eteen ei ole tapettu ketään. Lisäksi tiedän näin kantavani oman korteni kekoon maapallon tulevaisuuden puolesta :) Ruoalla on todella iso vaikutus ja jos yksi ateria voi tuoda näin hyvän fiiliksen, suosittelen todella kokeilemaan!

 

Oona S. (Ei varmistettu)

Kuulostaa oikein hyviltä nuo lupauset ! :)
Ite päätin kans tänä vuonna että teen listan mutta en sitä liian orjallisesti lähe toteuttamaan.
Ensimmäisenä oli että en stressaa kaikesta ja niin paljon.
Toisena olin kirjoittanut että vähennän somen käyttöä, mutta lisään valokuvaamista. Eli pyrin keskittämään esim instagramin ja snapin käytön aina tiettyyn hetkeen, en jokaiseen hetkeen. Rakastan kuitenkin valokuvien ottamista ja en edes tiedä miksi se "unohtui" viime vuonna, joten sitä lisää kiitos♥
Kolmantena vielä lupasin pyrkiä nukkua paremmin ja enemmän, juoda paaaaljon lisää vettä (vaikkakin siinä aloin olla jo joulukuun aikana semihyvi), sekä tehdä liikunta viikostani fiksumman.
Muitakin tavoitteita multa löytyy vuodelle 2017, mutta tästä kommentista tulis vähintään postauksen mittainen niin jätän nämä vain tähän :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe mahtavia lupauksia ja suunnitelmia seuraavalle vuodelle! Täällä ilmottautuu yksi, joka näkee kaiken aina valokuvana. Se on mun tapa hahmottaa maailmaa. Mutta oon huomannu siinä saman kun ig:n tai snäpinkin käytössä, välillä on fiksua pistää kamera laukkuun.

 

Ra (Ei varmistettu)

Hienoja, hyviä tavoitteita! :) Mulla on vähän samanlaisia tavoitteita, joita kohti menen itselle armollisella otteella. Koitan parantaa unenlaatua ja lisätä kehonhuoltoa entisestään. Rauhoitan parhaani mukaan nukkumaanmenon laittamalla tietokoneen/puhelimen syrjään noin tuntia ennen nukkumaanmenoa. Illalla ajan, jonka käytän tyypillisesti someen, voisi vaihtaa rauhalliseen venyttelyyn tai kirjaan. Urheilurintamalla on konkreettisia tavoitteita: pistoolikyykyn oppiminen ja ensimmäisen puolimaratonin juoksu. Puolikkaan saavuttamiseen liittyen, aion lisätä pk-treenejä arkeeni. Turhan paljon tulee urheiltua täysillä ja kovaa (ei fiksua), joten pk-treenit ovat erittäin tervetulleita viikkoihini. Tulkoon vuoteen 2017 myös yhä enemmän armollisuutta itseä kohtaan, läsnäoloa ja kiitollisuutta.

Ihanaa vuotta sulle Sara! &lt;3 Kiitos kun olet ja kirjoitat blogia, ja kiitos jo etukäteen, että tänäkin vuonna tulet tuomaan huimasti inspiraatiota, iloa ja ajateltavaa mun päiviin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan mahtavilta kuulostavat nämä tavotteet. Nyt vaan toteutukseen! :)

Lisää armollisuutta, läsnä oloa ja kiitollisuutta  - todella hyvä!

Mieletöntä vuotta myös sinne ja kiitos lämmittävistä sanoistasi! Kiitos kun olet <3

M.N (Ei varmistettu)

Todella hyviä juttuja, jotka saivat miettimään omaakin menoa edellisenä vuonna ja sitä mitä haluan tehdä toisin tänä vuonna.
Ei lupauksia turhista lakoista tai mistään muustakaan, vaan oikeasti asioita joilla on merkitystä! Olen itsekin huomannut, että esim. some kulkee mukana joka paikassa, työ ja vapaa-aika on vaikea erottaa ja hetkessä eläminen ja läsnäoleminen ovat jääneet aivan liian vähälle.. Nämä ovat juttuja, joihin itse aion keskittyä enemmän vuonna 2017 :)

Kiitos Sara blogista ja sen teksteistä, jotka saavat aina niin hyvälle fiilikselle! Olet huippu! &lt;3
Toivottavasti vuosi 2017 tuo mukanaan sulle paljon onnea ja hyviä hetkiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten mahtava kuulla! <3

Somen käyttö on musta todella jees, kunhan se vaan pysyy hallittuna. Someton aika kun on järkyttävän tärkeää ihan joka päivä. Ainakin itselläni huomaan, että puhelimen läsnäolo häiritsee keskittymistä. Se on hyvä välillä vaan siirtää syrjään. Näin niistä somehetkistäkin nauttii sitten enemmän, kun se ei ole jatkuvaa :)

Vau, kiitos kauniista sanoista! Merkkaa mulle paljon <3Mahtavaa vuotta sinulle :)

kervis (Ei varmistettu)

Haastoin itseni aamujooga hetkiin tammikuun ajan joka toinen aamu ja tästä eteenpäin mikäli se tuntuu hyvältä. En ole koskaan ollut joogaihminen mutta olen aina halunnut olla :D Olen yrittänyt antaa joogalle mahdollisuuden säännöllisin väliajoin mutta ikinä se ei ole oikein iskenyt. Paitsi NYT (ehkä)! Kolmekuisen vauvan äitinä olen saanut itseni ja rankani mukavasti lukkoon lasta kannellessa ja imettäessä jatkuvasti jossain sohvannurkka-kyyryssä. Tänä aamuna otin tuon hetken ennenkuin lapsi heräsi ja jestas miten hyvä olo!! Ryhti tuntuu parantuneen kertaheitolla. Kysyisinkin mistä itse löydät sopivimmat joogapätkät ja toistatko samaa harjoitusta alkuun useampaan otteeseen? Tämän päivän harjoituksen nappasin viime vuoden alun postauksestasi :)

Kiitos mainiosta blogista, inspiraatiosta, kauniista kuvista ja fiksuista ajatuksista! Vaikka lupasin myös että käytän huomattavasti vähemmän aikaa koneella/puhelimessa roikkuen (ja otan kirjojen lukemisen taas käytäntöön. Ensimmäinen jo luettu: Nousiaisen Juurihoito. Vahva suositus sille!) niin sinun blogiasi jään ehdottomasti seuraamaan :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau, kuulostaa aivan huikealta!! Hyvä sinä!!

Ja tiedän tismalleen mistä puhut tuossa ryhdikkäämmässä olossa! Pikaisen aamujoogan jälkeen aamiainenkin maistuu niin paljon paremmalta. Kaikki aistit on jotenkin ihanan teräviä ja olo tosi skarppi :)

Tunnustelen yleensä kehoa. Esimerkiksi tänään oli eilisen treenin jäljiltä selkä ja alaraajat väsyneet, joten valitsin vähän rennompaa. Olen merkkaillut suosikkejani youtubesta, eli selannut ja kokeillut vaan paljon erilaisia. Näitä teen aina videon mukana, eli yhdellä harjoituksella aina yhden kerran. Mulla on itseasiassa postaussuunnitelmissa vinkata teille omista joogasuosikeistani youtubessa! Eli eri tarkoituksiin soveltuvia joogavideoita!

- tämä on sellainen perussetti, jota teen lähes viikottain. Saatan tehdä esim 15 minuuttia tai sitten kokonaan

tässä myös kiva kehoa herättelevä aamusetti! :)

Valtavasti kiitoksia kauniista sanoistasi! Niin ihana kuulla <3 Mahtavaa ja energistä vuotta sinulle ja onnellisia hetkiä kolmekuisen pikkuisen kanssa :)

Kervis (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Kiitos :) huomisen aloitankin testaamalla tuota aamujooga-settiä! Innolla odotan tuota postaustasi. Siihen asti siis youtube-surffailua ja toivottavasti rentouttavia aamun hetkiä. Ah oon niin fiiliksissä tästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei joko teillä on suunnitelmia Vietnamin reissulle? Itselläkin reissu edessä pian, mutta suunnitelmat ihan auki. Kiitos ihanasta blogista! xx

saratickle
Tickle Your Fancy

Suunnitelmat alkaa olla hyvinkin selvät! mm 4 vrk:n moottoripyöräreissu halki etelän varattu! :D Mä teen näistä sitten postauksia reissun jälkeen, kun saan kuvitukset ja kokemukset :)

Ihanaa reissua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Suunnitelmat alkaa olla hyvinkin selvät! mm 4 vrk:n moottoripyöräreissu halki etelän varattu! :D Mä teen näistä sitten postauksia reissun jälkeen, kun saan kuvitukset ja kokemukset :)

Ihanaa reissua!

Lydia Teo (Ei varmistettu) http://www.lydiatrj.com

Hi Sara, I recently just found your blog and although I can't read Finnish, I've decided to follow you as I really love all your photos! If you don't mind me asking, what camera and lens do you use? Also, how do you edit your photos? :)

Thanks a lot and happy new year! PS. Love the coat x

<a href="http://www.lydiatrj.com" rel="nofollow">www.lydiatrj.com</a>

heipe (Ei varmistettu)

Heiiiii vieläkö ehtii antaa kirja vinkkejä? Nimittäin oma ehdoton suosikkini on Huffington Postin co-founderin Arianna Huffingtonin kirja nimeltä Thrive. Se pitkälti muutti ajatusmaailmaani mitä tulee työhön ja hyvinvointiin, vapaa-aikaan, sosiaaliseen mediaan, perhe-elämään ja yleisesti elämään. Kirja painottuu neljään eri osa-alueeseen, ”well-being, wonder, wisdom, giving”, joita Arianna käsittelee hyvin henkilökohtaisella tasolla. Aivan mahtava kokonaisuus. Kahlaan tätä kirjaa läpi jo kolmatta kertaa ja moneen kertaan toivoisin ratikkamatkojen kestävän tuplasti pidempään, jotta voisin lukea vielä pari sivua. :) Lisäksi kuulin hetki sitten ystävältäni suosituksen Diane von Furstenbergin kirjasta ”The woman I wanted to be”. Menee kuulemma samaan kastiin Thriven kanssa. Odottelen innolla, että se tipahtaa omasta postiluukustani lähipäivinä.

mariamm (Ei varmistettu)

Ihan kuin olisi omaa tavoitelistaani lukenut. Hämmentävää!
Mullakin on kirjattuna ylös mm. monotaskingiä, monipuolisempaa kasvisruokaa, 10 min tehorentoutumista opiskelupäivän päätteeksi (jalat kohti kattoa), enemmän taukojumppaa aka taukotanssia. Matkakohteena on ainoastaan tällä hetkellä Tukholman perusteellinen kolueminen eli kunnon turistipyörimistä nähtävyyksillä.

Jos bongaat herkullisia kasviseseptejä, niin niitäkin olisi blogissasi mukava lukea. Saisi ehkä uusia ideoita siltäkin saralta.
Ihanaa ja inspiroivaa tätä vuotta!

Lauraaaaaa (Ei varmistettu) https://laura-linnea.blogspot.de

Mä tein enemmänkin muutamia päätöksiä, joita oon tässä rakennellu jo jonkin aikaa, siis luokkaa teen enemmän onnellisuuteen tähtääviä asioita -juttuja. Lisäks pistin muutaman konkreettisen tavotteen, kuten esim toi kirjojen lukeminen, joka on valitettavasti jääny vapaa-ajalla ihan syrjään tenttikirjaähkyn takia... Tosta linkittämästäs postauksesta löysin ainaki yhen lukulistalle menevän kirjan! Ja tää ei nyt kuulunu mun lupauksiin, mut hiljaa mielessäni oon kokenu valtavaa hinkua koota tuhannen palan palapeli yhden täältä lukemani postauksen jälkeen, et josko senki aika ois sitte tänä vuonna... :D

Täältä löytyy tarkemmin mun uudenvuoden lupaukset ja haasteet, jotka itelleni pistin!
https://laura-linnea.blogspot.de/2016/12/vuoden-viimeinen.html

Madeleine Barón (Ei varmistettu) http://www.unaantologiadeaventuras.com/

Those are good resolutions! I want to read so many books as well and travel! you should come to south america for sure and visit my country Colombia, is a pretty place!.
Which lense are you using in your pictures! love it!

Emmi / Me Time (Ei varmistettu) http://www.metimeemmi.com

Ei vitsi, tää vois olla suoraan mun lista! Ihan samoja juttuja kirjasin ylös :) ja odotan innolla hyvinvointijuttuja blogiin!!

Kommentoi