11 x Kesän paras juttu

Tickle Your Fancy

Drinkit. Lämmin iltapäivä ja kotitekoiset drinkit terassilla. Onko parempaa?!

Say YES. Tämä on ollut kesän teemana meillä kahdella. Vähemmän himassa jumittamista, enemmän ideoita ja tekemistä. Vaikka kuinka väsyttäisi ja tekisi mieli jäädä työpäivän jälkeen sohvalle jumittamaan, ollaan suostuttu toisen ehdotuksiin. Minigolfia, pyöräretkiä, lenkkeilyä, uimista, piknikkejä, suppailua, grillailua, kyläilyä jne. Nämä ovat niitä mistä syntyy kivoja muistoja!

Tennis. Kaikki lähti tästä reissusta (vaikka poika ei tullutkaan kotiin...). Inspiraatiokipinä syttyi ja hommat ovat alkaneet kehittymäänkin! Välillä touhu näyttää ihan tennikseltäkin! :D Tänäänkin ollaan taas menossa pelaaman nelinpeliä Elisan ja hänen poikaystävänsä kanssa!

Uiminen. Vaikka vesi ei ole kertaakaan ollut yli 20 astetta, on meressä ja järvessä tullut pulikoitua ihan kunnolla. Jopa ilman saunaa! 

Vesimelonisalsa. Kesän heittämällä paras ruoka! Ohje neljälle on yksinkertainen: 1/2 vesimelonia, 1 punasipuli, 1 limen mehu, 1 chili, 1 ruukku korianteria. Lisäksi suolaa ja pippuria. Viikonloppuna meni tupla-annos :D Miten voi olla näin hyvää?!?

Tokio. Meininki oli kaupungissa ihan samanlainen kuin 10 vuotta sitten samassa paikassa vieraillessani. Harvaan paikkaan haluan mennä aina vaan uudestaan, mutta tämä on yksi niistä. Toista ei ole. Käykää Tokiossa!

Dokkarit. Sadekuuroja on mahtunut parille kuukaudelle useampiakin. Koleimpina päivinä ollaan käperrytty sänkyyn katselemaan dokkareita. Uusimpana katsottiin dokumentti nimeltä Given. Nelihenkinen surffiperhe, jonka nuorin jäsen on 3kk, lähtee kiertämään maailmaa. Dokkari on kuvattu ihan mie-let-tö-män hyvin. Tästä tuli a) ihan hullu matkakuume b) jäätävä himo päästä surffaamaan.

Ystävät. Olen tänä kesänä pyrkinyt näkemään mahdollisimman paljon ystäviäni. Ollaan reissattu yhdessä mm. Pietarissa, Montenegrossa ja Suomessa. Lisäksi mökkeilty useampana viikonloppuna ja muutenkin arkena järkkäilty kaikkea kivaa. Mahtavia muistoja ja tärkeitä hetkiä. Kiitos niistä rakkaat!

Luonto. Ei ole tainnut mennä viikkoakaan ilman luonnossa liikkumista. Mökkeilyä, retkeilyä, patikointia, lenkkeilyä. Metsäpoluilla liikkuessa hyvä fiilis on taattu. 

Treenit. Näiden jamppojen kanssa on tehty töitä ja nähty vapaa-ajalla. Koska en ole tänä kesänä ehtinyt käymään salilla kuin pari kertaa viikossa, on kullanarvoisia treenihetkiä oppinut arvostamaan vielä kahta kovemmin. 

Auringonlaskut. Ollan tänä kesänä todistettu upeita auringonlaskuja. Mukaan viltti ja limupullot, ilmankin pärjää. Täysin ilmaista hupia. Katso ja nauti!

 

xx Sara

Kommentit

Happystarhome (Ei varmistettu) http://happystarhome.blogspot.fi

Ihania kesän parhaita juttuja löytyi postauksestasi <3 Vielä on onneksi kesää jäljellä joten mukavia kesä hetkiä sinulle <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Sitä samaa sulle! :) <3

VVV (Ei varmistettu)

Moikka! Minkä kanssa olette syöneet tuota vesimelonisalsaa vai ihanko sellaisenaan? Näytti houkuttelevalta ja suunnittelen tässä juuri ensi viikonlopulle mökki-menuta :)

Alts1 (Ei varmistettu)

Ihanan inspiroiva postaus! Katsoin ton given-trailerin ja nyt on kyllä pakko nähdä koko dokkari, mistä löytyisi kokonaisena? :)

Kommentoi