111 op.

Tickle Your Fancy

 

Todellisuudessa jynssäsin juuri pinttyneen kattilan puhtaaksi ja pakkaan parhaillaan salikassiani, mutta mielessäni istun tällä hetkellä kookosjuoman kanssa altaalla. Dippailen koipiani virkistävään veteen ja hymyilen leveämmin kuin koskaan aikaisemmin. Viimeinen seminaariesitykseni oli tänään. Koulu, se on lopullisesti ohi nyt. 

111 opintopistettä on ilmestynyt opintokortilleni vuonna 2016. Se on aika todella paljon, ja erityisesti näin töiden ohella tehtynä. Kyseessä on kuitenkin melkein puolet koko kulttuurituotannon koulutusohjelman opintopisteistä. Kaikkia kursseja en suinkaan ole käynyt alusta asti tämän vuoden aikana, mutta hommaa on ollut enemmän kuin koskaan osasin kuvitella. Ihan rehellisesti sanottuna, en tiedä uskoinko valmistuvani tämän vuoden puolella (en tiedä uskoiko kukaan :D), mutta niin siitä vaan selvittiin. Vuosi ei ole ollut helpoin kaikista, mutta nyt työ palkitaan. 20 vuoden koulutieni on tullut päätökseen, YES!

Jättimäiset valmistujaisbileet alkuvuodelle, kiithooos! 

 

kimono Samsoe & Samsoe

 

// Believe it or not, I finished my school today!!! It was a tough year, but I did it. Now we're planning a biiiig graduation party for the beginning of the year, can't wait!

 

xx Sara

Kommentit

Katriii (Ei varmistettu) Http://katrihooked.blogspot.com

Oi onnea Sara!! Samaa fiilistä odotellessa, mulla jouluun mennessä tehty kans 145op, vielä pitäis sit 1,5 vuotta jaksaa tahkota :)

T. Kutu itsekin, paitsi Metropoliassa

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos ja heiii, mahtavaa!! Tsemppiä viimisille vuosille! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos <3 :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea valmistumisen johdosta! Kaiken tämän uurastuksen aikana on ollut kiva huomata ettei blogin laatu ole kuitenkaan kärsinyt koulun ohella. Olet saanut pidettyä paketin mukavasti kasassa! Onnea vielä superisti! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos! :) Ja tosi mukava kuulla <3

raijairina

Wauu, paljon onnea!! <3 

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS <3

Jonnsskku (Ei varmistettu)

Onnea kollegalle! Muistan ku tavattiin eräässä tapahtumassa ku mä tein ekaa harkkaani ja et ollu vielä alottanu koulua. :) Tsemppiä kaikkeen tulevaan! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Ihana! Kiitos ja samoin sinne, ehkä törmätään vielä :)

sannnna (Ei varmistettu)

Paljon onnea valmistumisesta ! &lt;3 Kaikki uurastus palkitaan aikanaan ja uudet ovet avautuvat. Itsellä enää ensi vuosi opintoja jäljellä, loppukiri (ja rankka sellainen) alkaa nyt! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitos! Joo näin se ehdottomasti menee :) Tsemppiä loppurutistukseen!! <3

Santsa (Ei varmistettu)

Vautsi, hyvä sä! Saat olla ylpee itestäs, ihan huikeeta. &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeee, voi kiitos! :)

NiiinaS (Ei varmistettu)

Hurjasti onnea, hieno saavutus! :) Oisinpa jo tossa vaiheessa, mutta opparin teko vasta aluillaan... Toivottavasti motivaatio kasvaa pienen joulutauon aikana :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiiiitos! haha aivan varmasti kasvaa, joulutauko ja pieni tankkaus tekee aina hyvää :D

Susku (Ei varmistettu)

Hurjasti onnea, olet tehnyt kovan työn ja nyt se palkitaan :) Juhli kunnolla!

Tämä ei varsinaisesti liity asiaan, mutta pakko tulla kertomaa.. Meinaan viime yönä näin sinusta unta ja se uni oli no aika kummallinen :D.
Olit ollut jossain juhlimassa aamuun asti ja aamukuudelta liityin seuraasi jostain syystä (??) ja lähdit esittelemään teidän toimistoa mulle :-D Sain hengailla sun kanssa teidän toimistolla sen aikaa kun viimeistelit jonkun blogi jutun. Ja siellä oli joku käynyt sotkemassa ja jättänyt pipareille tarkoitettuja enkeli-lautasia ( :D??) lattialle ja siivottiin ja tiskattiin niitä. Sen jälkeen lähdettiin sun kämpille ja menit nukkumaan koska olit väsynyt kaikesta bilettämisestä ja mä jäin sitten siihen pohtimaan että mitäs nyt ja kellohan sitten soi ja heräsin :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahahha HAHAH! Siis mä nauroin niin paljon tätä lukiessa :D Ai saakeli, ihan HUIKEA :D Tän perusteella kuulostan melko tehokkaalta tyypiltä: perus bileiden jälkeen toimistolle ja siivoamaan, hahaha beeest. Mulle tällaisia unia kanssa!!

Elisa Lepistö

ONNEAAA SARPPA!! Ja hei valmistujaisbileet!! <3 Mahtavaa duunia!

saratickle
Tickle Your Fancy

JEEE!!! JOOOOOO!!! <3

------ (Ei varmistettu)

Onnittelut hienosta suorituksesta! Millaisia töitä haluaisit tehdä tulevaisuudessa? Mihin kollegasi yleensä työllistyvät? Huomaan lukevani tätä blogia yhä useammin upeiden kuvien ansiosta. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos :) Aiva ntosi laidasta laitaan. Tuottaja voi tehdä käytännössä mitä tahansa. Riippuu mihin hän on opinnoissaan suuntautunut! Mä näen oman tulevaisuuteni vahvasti sisällöntuotossa, pr:ssä ja visuaalisessa markkinoinnissa. Sosiaalisen median kentällä tulen toimimaan suurimmaksi osaksi. Nyt kun yrittäjyyden makuun on päästy, en voisi kuvitella enää työskenteleväni kellekään muulle! :) 

Essi Helppi
E S S I H E L P P I

Voi että, suuret onnittelut :) Itselläni on sama tilanne, valmistuin juuri Eerikkilän urheiluopistosta, joten tiedän minkälainen fiilis sinulla on. Itse olen kulttuurituottajan opintoja harkinnut ja ajattelin hakea nyt maaliskuussa yhteishaussa. 

Tsemppiä jatkoon :)

 

Kommentoi