12 + 1 vinkkiä leffailtaan

Tickle Your Fancy

Flunssasta johtuen olen viikon aikana katsellut elokuvia enemmän kuin pitkään aikaan! Joka ilta on ollut leffailta, ihan parasta! Elokuvamakuni, se on kohtalaisen laaja. Ei oikeastaan ole genreä (animen lisäksi), jota en vaan kerta kaikkiaan pystyisi katsomaan. Ja samantien mieleeni tulee joku aasialainen kung-fu meets horror -meininki... No anime ja tuo edellä mainittu, näistä en välttämättä saa kiksejä.

Voin rehellisesti myöntää venaavani näin lokakuussa jo Oscareita, perus. Oscarit tuovat mukanaan aina järkyttävän määrä hyviä pätkiä, jotka on kaikki tietysti pakko ehtiä katsomaan teatterissa. Viime maaliskussa käytiinkin liioittelematta varmaan 10 kertaa leffassa :D 

Mikä on raastavinta kotona vietetyissä leffailloissa? Se kun tilausvideopalveluiden tarjonta on niin jäätävän laaja, että elokuvan päättäminen vie vähintään yhtä paljon aikaa kuin itse leffan katsominen. Lisäksi mukaan mahtuu elokuvaa jos jonkinlaista: esittelyn perusteella ihan hyvältä vaikuttava pätkä voi ollakin jotain aivan muuta... been there million times...

Koska leffavinkit ovat aina erittäin tervetulleita, ajattelin jakaa teille muutaman vastikää löytyneen/ikisuosikin Netflixin ja Viaplayn tarjonnasta! Viime aikoina meikäläisen leffagenre on ollut melko toiminta- ja draamapainotteista, eli tätä luvassa:

 

MUST-SEE ELOKUVAT (Netflix, Viaplay)

 • Chef
 • Gone Baby Gone
 • The Good Lie
 • Pay It Forward (Anna Hyvän Kiertää)
 • Remember Me
 • Non-Stop
 • Intouchables (Koskemattomat)
 • Taken 3
 • One Day
 • Coach Carter
 • Dear John (Haikein Terveisin)
 • Jersey Girl (Tyttö Tuollainen)
 • Captain Phillips

 

Nyt vastapalveluksena pyydänkin teiltä leffasuosituksia! Mitä kannattaa katsoa Netflixistä tai Viaplaystä?!

 

Because of the flu I've been watching a lot of movies this week. Lot of good ones! Choosing a movie is not that easy. There's like million movies on Netflix and sometimes the choosing part takes much longer that watching the actual movie. So I wanted to help you and list some of my favorites on Netflix and Viaplay!

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Kommentit

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi/

Netflixistä löytyy mun all time favoritti Intohimon tuulet (alkuperänen nimi Legends of the Fall, en kestä tota suomennosta...). Oon kattonu noin miljoona kertaa ja aina poraan yhtä suurella voimalla :D Plus Brad Pitt on siinä niin kuuma!
Muita suosikkeja joita Netflixistä löytyy on Piiat (The Help), On aika tappaa (A Time to Kill, ei kuiteskaa mikään kauhuleffa nimestään huolimatta), The Departed, Morning Glory ja niin pois päin :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jeeeee kiitos vinkeistä!! Leffahimo tuli!!

hiinanna (Ei varmistettu)

katottiin viimeks viaplaysta toy story 3 - paras leffa mitä oon nähny pitkään aikaan! jos et oo nähny niin do iiittt

saratickle
Tickle Your Fancy

En oo nähny vielä kolmosta!! :D Todellakin katson!!

RO (Ei varmistettu)

Ite fiilaan dokkareita! Netflixistä löyty ainakin (omista suosikeistani) Virunga, The Invisible War, Blackfish, March of the Penguins, The Square, ja Jesus Camp. Ja pakko mainita vielä Citizenfour ja Going Clear: Scientology and the Prison of Belief. Tosin katsoit ainakin Snapchatin perusteella Docventuresia, joten nämä kaksi taitaa olla jo nähty. ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mäkin kuulun dokkarifaneihin ja Netflixin dokkaripuoli alkaa olla jo koluttu! :D Tässä tosin oli heti pari uutta mulle! :) Kiitos!

Piret
lainahöyhenissä

Bears (disneynature) - visuaalisuudeltaan HUIKEA ja muutoinkin todella hauska dokkari karhunpentujen ensimmäisestä vuodesta!! löytyy Netflixistä :)

Pirett xx  

saratickle
Tickle Your Fancy

Awww kuulostaa IHANALTA. Kiitos Piret! :)

Mette (Ei varmistettu)

ehdottomasti netflixistä saving mr. banks!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näkemättä! Kuinka te osaattekin vinkata kaikkia mitä en oo nähny vaikka tuntuu että oon nähny kaikki!! :D

Annikapannika (Ei varmistettu)

Ompas samantapanen maku kun itellä!!:) Ekana tuli mieleen sama kun joku jo aikasemmin mainitsikin eli On aika tappaa, ihan loistava ja vaikuttava vaikka ei siltä ensisilmäyksellä näytäkkään! Suosittelen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :) Toi on pakko nähdä!

Nata - White Trash Disease

Conviction netflixissa. Must see. Super koukuttava JA perustuu tositapahtumiin! Kun leffa loppuu, niin googleta miten päähenkilöille käy in real life. Olin iha et ftw!!

saratickle
Tickle Your Fancy

ääää pakko kattoa heti tänään!!!!

Sara, leffa/sarjapostaukset on aina ihan huippuja! Makukin näyttäis olevan aika sama, joten peukkua tälle:)

Intouchablesin kaltainen hyvän mielen leffa on Ranskalaista Häähumua (Netflix), ihan hulvaton :D Lisäks hyviä on Dallas Buyer´s Club, Up in the air, Love Happens, Lost in translation, Kuu(!!), The Prestige. Sitten random: Eddie Murphyn Stand Up, Delirious - aivan mahtava!

Must see -sarja: Rectify!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti Marianne!! :) Hurjasti uusia mulle, jeeeeee!

Giassilina (Ei varmistettu)

Romanttisesta kategoriasta ehdottomasti About time (juonikuvaus kuulostaa kreisiltä, mutta oikeesti ihana leffa!) ja The F Word. Myös italiailainen La tigre e la neve (Tiikeri ja lumi) on yks all time favourite.

saratickle
Tickle Your Fancy

About time on IHANA!! nää kaks muuta vielä uusia, TESTIIIIIIN!

Wanni (Ei varmistettu) http://droolingover.blogspot.fi/

Moi Sara!
Sun blogi on mulle uusi ja ihan lemppari; oot aina niin pirteä :) Mä aloittelen bloggaamista; 3 kirjoitusta, jes!
Leffavinkkejä leffafriikiltä toiselle leffafriikille; Chef´s Table-dokkari eri huippu ravintoloitsijoista, My Week with Marilyn, Mud, Precious ja Blast From The Past. Kaikki löytyy Netflixistä. Suosittelen kaikkia oikein lämpimästi. Ihanaa leffasyksyä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten mukava kuulla, tervetuloa matkaan ja hurjasti onne blogin johdosta! :)

Ja jäääättimäiset kiitokset leffavinkeistä! :)

Kommentoi