15 MIN PIKATREENI: SYKETTÄ & VATSAA

Tickle Your Fancy

Ilmeestäkin sen näkee. Ei ole iisiä ei :D

Olen TFW:llä päässyt aina kerran viikossa aamutreenauksen makuun. Rankemman aamutreenin jälkeen on kaksi vaihtoehtoa: joko lösähtää loppupäiväksi tai saada irti valtavasti energiaa. Olen huomannut, että mikäli huitasen smoothien tai mehun ennen salia, vältyn uupumiselta! Vaikka kuinka ihanalta ajatukselta kuulostaa "aamupala sitten treenin jälkeen", se ei ainakaan omalla kohdallani kovin hyvin toimi. Mikäli kyse on nimenomaan voimatreenistä.

Tästä viikon takaisesta keskivartaloon keskittyneestä aamutreenistä jäi todella hyvä maku. Vaikka kotona ei (ainakaan näissä neliöissä) saakkaan ikinä samaa fiilistä kuin tuolla salilla, jossa muut tsemppaa sinua äärirajoille, niin päätin silti tehdä treenin pohjalta tällaisen omatoimisen kotona vedettävän version. Sykeosuudet vedetään yleensä sprintteinä, mutta polvennostojuoksu toimii myös hyvin. Perinteisesti taas kolme patteria, jotka vedetään kaikki läpi kolme kertaa. Patterien välissä n. 1 min tauko.

Ps Tein tämän juuri äsken. Puuh, erinomainen tapa startata päivä! :D Ei muuta kun kokeiluun!

I-osa x 3

polvennostojuoksu paikallaa täysillä 25 sek

knee grab (video) x 15

linkkuveitsi (vastakkainen käsi ja jalka) x 15

II-osa x 3

polvennostojuoksu paikoillaan täysillä 25 sek

ojentajapunnerrus x 10

mountain climber (video) x 30

III-osa x 3

polvennostojuoksu paikallaan täysillä 25 sek

lankkuasennossa polvi-kyynärpää (kuvassa) x 16

vartalonkierto istualtaan (video) x 20

T. Sara

Kommentit

roosa (Ei varmistettu) http://rosalias-inspirations.blogspot.com

Vitsi mikä motivaatiopläjäys tästä postauksesta tuli! Menee ehdottomasti kokeiluun kunhan tästä tervehdyn :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihaa, mahtava kuulla! :)

Vra (Ei varmistettu)

Komppaan! Kunpa parantuisin nopeasti niin pääsisi testaamaan - mahtavan kuuloinen treeni :-) Oodi sun treenipostauksille!

HennaA (Ei varmistettu)

Kiitos tästä!! Olenkin tehnyt sitä " soittolista" treeniä toista viikkoa ja hyvältä on tuntunut! Sinun treenisi ovat parhaita, sillä ne voi suorittaa pienessä tilassa ja ilman rahaa :) Kiitos !

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana saada tällaista palautetta! :) Kiitos kovasti <3

tanjas (Ei varmistettu)

Kuulostaa tehokkaalta! Ehdottomasti tulee käyttöön :) En kuitenkaan ymmärtäny, mitä tolla viimeisellä liikkeellä tarkotetaan? Tuo vartalon kierto nojassa istuen (kädet koskettaa maata). Eli liikkuuko tossa ylävartalo puolelta toiselle jalat oltaessa maassa vai jalat puolelta toiselle käsien oltaessa maassa? Vai jotain ihan aivan muuta? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jes! :) Mä lisäsin tuohon liikkeeseen nyt videon vielä perään! :)

topi (Ei varmistettu)

Tätä pitääkin kokeilla, kiitti :) Oon käyny nyt vuoden alusta asti erikseen keskivartaloon keskittyvillä tunneilla ja tosi mukava huomata että jo näin lyhyessä ajassa on tullu muutosta! :)

Arja (Ei varmistettu)

Heissan,
Sait motivoitua mut vielä tänään treenaamaan;D oli kyllä ihana! (Näin jälkeenpäin:D) menin samantien salille ja ekana vedin tän ja sain vielä harjoiteltua vähän tylsempiä juttuja, kuten tekniikkaa mikä yleensä unohtuu treeneissä. Oli kyllä kokeilemisen arvoinen treeni, kiitos tästä. Aijon vetää kaverille saman kunhan järjestetään aikaa

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Pakko kokeilla, kiitos tästä vinkistä!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Siru (Ei varmistettu) http://sirujee.blogspot.fi/

Kiitti tästä treenistä, menee ehdottomasti testaukseen! Ihania nämä kotona toteutettavat treenipostaukset, iso peukku näille! <3

kooyy (Ei varmistettu)

Oi että, kylläpä tuli hiki! Tein 3x jokaisen patterin, eli esim kneegrabia 3 x 15... Liekkö tein ees oikein mutta näin ainakin hikoilu oli taattu!

Kommentoi