15 x NEW YORK

Tickle Your Fancy

Aamureippailut Brooklyn Bridgellä

Ellun överipäheet lasit!

Lidlin näytöksen alkua venailemassa

hahah, PARAS!

Bowery 50 kattoterassi - ihan mieletön! (kuva: Janita Autio)

Vintage-löytöjä!

Upeita tyyppejä <3

NYC!

Kampanjakuvaukset kera Mariannan

Bussi liikkeellä!

Täydellisiä aamiaispaikkoja kaikkialla

Kuvauslokaatioiden metsästystä

Miksei kaikki liikennevalot voisi näyttää tältä?

 

xx Sara

Kommentit

röllölöö (Ei varmistettu)

Hei Sara, olen pitkän pitkän pitkän ajan blogiasi lukenut ja ensimmäistä kertaa kommentoin. Ihania postauksia ja todella ihania kuvia. Saat aina kuvillasi ja kertomuksillasi päivän näyttämään niin paljon paremmalta. Kysyisin sinulta kysymyksen jota varmasti on kysytty sulta aikaisemminkin mutta vastausta varten joutuis selaamaan monia kommentteja. Kysyisin siis että millä kameralla kuvaat ja millä ohjelmalla muokkaat kuviasi? :) muuten jatka ihanaa inspiroivaa blogiasi samaan malliin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos paljon, ja tosi kiva kun rohkenit kommentoimaan :) Kuvaan Nikon D750 kameralla ja editoin kuvia Lightroomilla. Käytän muokatessa vsco:n filtteripaketteja, ainakin jossain määrin :)

Jos kuvaushommat kiinnostaa, niin tästä postauksesta löytyy varmaan parhaiten infoa: http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/kamera-editointi-valokuvaus-kuinka-loytaa-oma-kuvaustyyli

Ihanaa syksyä sulle!

Pumpuli
Pumpulielämää

Käyn Manhattanilla muutaman kerran viikossa enkä ole koskaan huomioinut noita liikennevaloja. :O 

Ja onpa inspiroivia kuvia! 

Elinaaaa (Ei varmistettu)

Teidän podcasteja onkiva kuunnella! Voi laittaa aamuisin taustahälyksi samalla kun meikkaa yms ilman että on sitten kte liikaa nokka kiinni puhelimessa. Semmoinen toive vain, että mariannan ääni kuuluu tosi hiljaa ja uppoaa herkästi muiden äänten alle :( esim jos oon kävellyt ja kuulokkeista kuunnellut teiän juttuja, ja auto ajaa vierestä, on pakko laittaa kuulokkeitten äänet ihan täysille, enkä välttämättä kuule silloinkaan!

Kommentoi