2 MIN SIT OUT -HAASTE

Tickle Your Fancy

Jos joku niin minä rakastan haasteita!! Kun kuulen sanan haaste, alkaa vatsanpohjassa pistelemään samantien. Tällä viikolla TFW:n Speed & Strength -treenit alkoivat heti lämmittelyn jälkeen haasteosiolla: 2 min sit outeja.

Liike, jota olen treenannut salilla ehkä kolmesti? Viimeksi viime vuoden puolella. Onko liike teille tuttu? Kaikessa yksinkertaisuudessaanhan hypitään siis paikallaan puolelta toiselle ja availlaan vastakkaista kättä ja jalkaa (hyvin selkeä :D). Liikkeen voi tehdä askeltaen tai hyppimällä. Ei hoksattu kuvata videota, mutta tismalleen samanlainen haaste on tehty videolle täällä

Liian kovaa ei kannata haasteeseen lähteä, kaksi minuuttia on yllättävän pitkä aika. Tasaista vauhtia ja loppukiihdytys, tässä minun neuvoni. Ja apua mikä lihaskipu tuntui lonkankoukistajissa välittömästi tämän jälkeen. Hyvä, että ylös pääsin :D

Haastefanit ruudun toisella puolella hoi, teidät on haastettu! Tekosyitähän ei ole, sillä tämän pystyy iisisti vetämään kotonakin.

Minun tulokseni oli 115 sit outia 2 minuutissa. Mitäs siellä saatiin?

 

 

T. Sara

Kommentit

Katsku (Ei varmistettu)

Mahtavaa, tää lähtee huomenna testiin:)!

P (Ei varmistettu)

Tätä vois kyllä kokeilla! Hei ihan aiheeseen liittymättä voisitko joskus tehdä postausta kuvien kera eri urheiluvaatteista mitä itse tykkäät käyttää? ;)

Kommentoi