2 x Uusia tuulia

Tickle Your Fancy

 

Jännittää. Pelottaa. Kauhistuttaa. 

Ja silti kasvoilla on maailman levein hymy.

En ikinä olisi uskonut sanovani tätä, mutta vuosi 2018 alkaa vahvasti haiskahtamaan remppavuodelta. Niin työhuoneen kuin asunnonkin osalta.

Vuoden alusta on edessä muutto uusiin toimitiloihin Kruununhakaan. Tilat ovat pintaremontin tarpeessa, mutta tässä vanhassa rakennuksessa on todellakin potentiaalia! Päätettiin yhdistää voimat muutaman muun ("muutaman") bloggaajan kanssa ja meitä saattaakin muuttaa samaan mestaan jopa kymmenen tyyppiä! Just tällaista yhteisöä oonkin kaivannut <3 Meillä kun on tällä alalla ihan poikkeuksellisen hyvä  ja kannustava ilmapiiri! En malta odottaa vuoden 2018 työpäiviä!

 

 

Asuntoa on etsitty nyt vuoden päivät ja koska sitä täydellistä ei ole vielä löytynyt, päätettiin, että tehdään se itse (remppamiesten avustuksella siis, heh). Kiikarissa on tällä hetkellä remppakohde, joka vaatii todellisen muodonmuutoksen. 

Tässä kulmahuoneistossa oli jotain erityistä. En ole saanut sitä ensivisiittini jälkeen ajatuksistani. Isot ikkunat, korkeat huoneet ja tuplaovet vakuuttivat minut viimeistään toisella vierailulla. Tästä todellakin voisi tulla koti meille. Hermoja, työtä ja uuden opettelua se vaatisi, mutta eiköhän se olisi kaiken sen vaivan arvoista.

Saa nähdä miten tässä käy, ääk!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Peak Performance jacket & knit

Stockmann beanie

Lindex silk shirt & pants

Adidas sneakers

Chloé bag

 

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ajattelin ihan samaa! :) Jos toinenkin toimistopaikka aukee, oon enemmäm kuin kiinnostunut. xx

Ja mitä tulee tohon remppaamiseen, mul ei oo siitä kokemusta, mutta tosi siistiä et ryhdytte siihen! :) En voi edes kuvitella miten kaunis asunto teille tulee jos saat(te) tehdä siitä mieleisen ja toteuttaa sun visioita.

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei teidän kahden pitää yhdistää voimanne työtilan suhteen! :) 

Iso kiitos Saranda jälleen kerran tsempeistä <3 Haleja!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos tuhannesti. Ikävä kyllä tää meidän tila on jo täynnä. Tiloja on onneksi tällä hetkellä aika kivasti tarjolla. Varmasti löytyy mieluisa työympäristö! :)

Emn (Ei varmistettu)

Eli kohtahan voimme alkaa odotella uuden, itsenäisen blogiportaalin syntyä ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Haa ken tietää! :D

Tsup (Ei varmistettu)

Näkeekö mun vanhat silmät väärin vai ootko laittanu huulitäytettä, mitääh?? Oisko se vaan optinen harha. I wish!

saratickle
Tickle Your Fancy

mitäääh?

Carloas (Ei varmistettu)

Haa, ihan selvästi on laittanut. Huomasin heti saman.

hansssu (Ei varmistettu)

"Jännittää. Pelottaa. Kauhistuttaa. " En voisi enempää samaistua näihin tuntemuksiin. Kävin tänään työhaastattelussa, johon minut PYYDETTIIN. En siis edes hakenut työpaikkaa, koska kyseinen työpaikka ei ole haussa. Kyseisellä alalla, jossa työskentelen, tämä on todella harvinaista. Varsinkin, kun olen valmistunut vasta puoli vuotta sitten. Nyt olen pääni puhki miettinyt, että otanko työpaikan vastaan, sillä siinä on muutama asia, jotka mietityttävät kovin. Mutta nyt taidan olla varma, että KYLLÄ. Riskejä on otettava, jos haluaa saavuttaa jotain.

Paljon tsemppiä tulevaan remppavuoteen! Olen varma, että vaivannäkö todellakin palkitaan ja saatte vielä juuri sellaisen asunnon, mistä olette haaveillut :)
Ja ihanaa Joulua&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiiii!! VAU! Onnea! :) Mun ohje on, että ihan ehdottomasti otat. Tämmösiin tarjouksiin pitää tarttua. Mulla oli sama tilanne tasan vuosi takaperin ja oon kyllä ollu aivan sairaan ilonen siitä, että silloin vastasin #JOO!

Ihanaa joulua! Ja tsemppiä uusiin haasteisiin!

Kommentoi